• 26-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,09
  • STERLIN 44,60
  • ALTIN 3.028,14
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.006
3 ay önce E-GAZETE

Öncü Karasu Gazetesi, 3 - 9 Temmuz 2024 tarihli 300.sayının tüm sayfalarını orijinal boyutta okuyabilirsiniz.

3 ay önce MAGAZİN

Burak Yavuzyiğit ve Şevval Yetim, Pazar günü düzenlenen düğün cemiyeti ile hayatlarını birleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın nikah akdini gerçekleştirdiği düğün cemiyetinde Burak ve Şevval birbirlerine “Evet” diyerek imzalarını attı.

3 ay önce KARASU

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Cankurtaran Grup Amiri Samet Karaca, deniz yasağının neden alındığına dair açıklamada bulundu. Karaca, “Bizim önceliğimiz, tatilcilerimizin evlerine sağ salim dönmesidir. Sezonu kayıpsız atlatmak için tatilci de ekiplere yardımcı olmalı” uyarısında bulundu.

3 ay önce KARASU

Pazartesi günü sabah saatlerinde alınan denize girme yasağı, saat 15.45 itibariyle deniz ve hava şartlarının olumlu olma sebebiyle Kaymakamlık kararlarıyla kaldırıldı.

3 ay önce MAGAZİN

Batuhan Kadı ve Merve Şimşir, muhteşem bir düğün cemiyeti ile dünya evine girdi. Davetlilerin akın ettiği düğün cemiyetinde gelin hanım ve damat beyin mutlulukları gözlerine yansıdı.

3 ay önce ASAYİŞ

Sakarya’nın Karasu ilçesinde meydana gelen kazada, kullandığı aracın takla atması sonucu altında kalan sürücü, olay yerinde hayatını kaybetti.

3 ay önce KARASU

Karasu Demiryolu ile ilgili bir açıklama da AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya’dan geldi. Kaya, Sakarya’da ihracatın artması, sanayinin gelişmesine ihtiyaç olduğunu ve bunun için de Karasu Limanı’nın çok önemli olduğunun altını çizdi. Kaya, “Karasu Demiryolu da bu noktada büyük önem taşıyor. Bakan beye konu ile ilgili bilgilendirmede bulunduk. En yakın zamanda da bu konu ile ilgili çok güzel haberleri vereceğiz” sözlerinin altını çizdi.

3 ay önce ASAYİŞ

Pazar günü Karasu’da akşam saatlerinde iki ayrı bölgede denize giren iki kişi, RİP akıntıya kapılarak hayatını kaybetti. Sahil Park ve Liman tır parkı mevkiinde meydana gelen iki olayda da, boğulan şahısların cansız bedeni birer saat arayla bulundu.

3 ay önce ASAYİŞ

Sakarya’nın Karasu ilçesinde boğulma vakasına çıkan cankurtaran kontrolündeki jet ski ters döndü. Yaralanan cankurtaranlar sahildeki ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

3 ay önce SPOR

Karasu 1933, 2.Amatör Küme Play-Off’ta final niteliğindeki maçı Yuvalakspor ile oynadı. Karasu ekibi, Yuvalak’a 0-2 yenilerek 1.Amatör Küme’ye yükselme şansını kaybetti.