Karasu’da pazar günü akşam saatlerinde iki ayrı bölgede iki boğulma vakası yaşandı. Cankurtaran ekiplerinin mesailerinin tamamlanmasının ardından yaşanan iki olayda iki kişi Karadeniz’in dalgaları arasında hayatını kaybetti.

İlk boğulma vakası saat 19:30 sıralarında Sahil Park önünde, kule 9 ile 10 arasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre beş arkadaşıyla birlikte Sapanca’dan Karasu’ya gelen Caner İnel (31), denize girdikten sonra, bir anda arkadaşlarının gözü önünde kayboldu. İhbar üzerine olay yerine sahil güvenlik, cankurtaran ve sağlık ekipleri sevk edildi. Su üstünden ve havadan drone destekli titiz bir arama çalışması başlatıldı.

İkinci boğulma vakası ise saat 20:15 sıralarında liman mevkii tır parkı önünde yaşandı. Moldova uyruklu tır şoförü olan Igor Popescu (35), serinlemek için girdiği denizde bir anda gözden kayboldu. Diğer şoförlerin ihbarı ile harekete geçen ekipler, arama çalışmasını bu bölgede de gerçekleştirdi. Her iki şahsın cansız bedeni, birer saat arayla boğuldukları bölgede bulundu. İnel ve Popescu’nun cenazeleri, Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Caner Igor

Karadeniz Karasuda Bir Saatte Iki Can Aldı F03

Karadeniz Karasuda Bir Saatte Iki Can Aldı F02

Karadeniz Karasuda Bir Saatte Iki Can Aldı F01

Karadeniz Karasuda Bir Saatte Iki Can Aldı F06

Karadeniz Karasuda Bir Saatte Iki Can Aldı F05

Karadeniz Karasuda Bir Saatte Iki Can Aldı F04

Karadeniz Karasuda Bir Saatte Iki Can Aldı F07

Editör: Nevtan Angün