• 26-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,09
  • STERLIN 44,60
  • ALTIN 3.028,14
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.250
3 ay önce KARASU

Türk Kızılay Sakarya Şubesi İlkyardım Eğitim Merkezi tarafından Karasu ve Kocaali gönüllülerine ilkyardım eğitimi verildi. Eğitimde, katılımcı gönüllülere ilkyardım sertifikaları da verildi.

3 ay önce MAGAZİN
3 ay önce KÖŞE YAZILARI
3 ay önce MAGAZİN

Tuğrul Karabulut ile Dila Korkmaz dünya evine girdi. Hayatlarını muhteşem bir düğün ile birleştiren çifti sevenleri de yalnız bırakmadı.

3 ay önce SİYASET

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Osman Önal, basın açıklamasında bulundu. Türk parasının sıfırlar atılarak sadece değer kaybettiğinin altını çizen Önal, “Oy veren seçmeniz ve kanla savaşarak alınmış bu toprakların sahibi bizleriz. Peki, idareciler kimdir? Nedir? Sıfırların atılma sebebinin ne olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruz” dedi.

3 ay önce KARASU

Turizm sezonu sebebiyle Karasu sahilinde inşaat yasağı başladı. 1 Temmuz’da başlayan inşaat yasağı, 1 Eylül tarihinde sona erecek. Yasak, sadece belirli bir bölgede geçerli olacak.

3 ay önce SİYASET

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, haftalık basın açıklamasını ilçe binasında gerçekleştirdi. Karasu demiryolu projesine vurgu yapan Aksoy, “Sakarya’yı bir üst lige çıkaracağı şeklinde nitelendirilen demiryolu projemiz, umarız ki Karasu’yu da bu lige taşır. Karasu amatör ligde kalmamalı, üvey evlat muamelesi görmemeli” dedi.

3 ay önce KARASU

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’na kıyı erozyonu sorununu iletti. Sarı, sahildeki kıyı erozyonunun mevcut durumu ve konunun aciliyetiyle ilgili Bakana bilgi vererek destek istedi.

3 ay önce KARASU

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karasu Şubesi Kurucu eski Başkanı Kemal Koçöz, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle açıklamada bulundu. Koçöz, “1 Temmuz Deniz Bayramı, resmi tabiriyle Kabotaj ve Denizcilik Bayramı, kıyılarımızdaki ve limanlarımızdaki milli kazanımın, kabotaj hakkının elde edilişinin yıl dönümü coşkusunun onurla ve gururla kutlanılmasının günüdür. Bu güzel gün yurdumuza ve ulusumuza kutlu olsun” dedi.

3 ay önce TÜRKİYE

Kumar endüstrisinin dünyası sürekli gelişiyor ve asla yerinde durmuyor. Müşterilere konforlu ve güvenli bir konaklama sağlamak için sürekli gelişiyor, yeni ve ilginç bir şeyler sunuyor. Yenilikçi çevrimiçi kumarhaneler müşterilere maksimum konfor sağlar, bu nedenle PinUp modern trendleri aktif olarak takip eder ve bunları çalışmalarında aktif olarak kullanır.