-

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi’nin 20. Olağan Genel Kurulu, Sakarya Şubesi Konferans Salonunda gerçekleşti. Genel kurulun Divan Başkanlığını MÜSİAD geçmiş dönem Şube Başkanlarından Mehmet Arıcı, Başkan Yardımcılığını Osman Ayar, Divan Kâtipliğini ise MÜSİAD Kadın Kolları Başkanı Şeyma Erbir yaptı. 7. Dönem MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, Açık oylama ile gerçekleşen seçimde oy birliği ile yeniden Şube Başkanlığına seçildi.

İKİ ÜNİVERSİTE İLE PROJELER GERÇEKLEŞTİRDİK

MÜSİAD’da 10 ve 20’nci yılını dolduran üyelere plaket takdim edildiği Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan MÜSAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, “28 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz 19. Olağan Genel Kurulumuz ile birlikte yönetim kurulu arkadaşlarımızla ilimizin ve ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomisine katkıda bulunmak için çok kıymetli çalışmalar gerçekleştirdik. Sakarya’mızın en değerli markalarından olan iki üniversitemizle çeşitli projeler gerçekleştirerek, ihracatın arttırılması, nitelikli istihdam ve girişimciliğin desteklenmesi adına çalışmalarımızı ve faaliyetlerimizi sürdürdük” dedi.

ÇALIŞMAYA VE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

“Cumhuriyetimizin 100. yılında tüm dinamiklerimizle güzel Sakarya’mıza hizmet edeceğiz” diyen Şube Başkanı Filizfidanoğlu, “Yarınlarımıza, evlatlarımıza ve gençlerimize güzel bir gelecek için çalışmaya ve üretmeye de devam edeceğiz. Bu Genel Kurul neticesinde, yönetim kurulunda görev alacak arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan başta genel başkanımız ve yönetim kurulumuz olmak üzere genel kurulumuza katılım sağlayan değerli üyelerimize ve misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

MÜSİAD BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ise yaptığı selamlama konuşmasında, “Ülkemizin önemli ekonomi kuruluşlarından biri olan MÜSİAD; zaman geçtikçe sadece ekonomik anlamda değil aynı zamanda sosyal, kültürel, bilimsel kalkınmanın da öncüsü oldu. Bu sebeple MÜSİAD bizim için çok değerlidir. Ülkemiz için böylesine önemli bir misyon edinen, edindiği misyonu sahaya yansıtan MÜSİAD’ın faaliyetlerini yakından takip ediyor, gerekli noktalarda işbirliği içerisinde faaliyet gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

İŞ İNSANLARINI DESTEKLEMEYİ ÖNEMSİYORUZ

Ekrem Yüce, ardından konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Atabek, “İş insanlarını desteklemeyi önemsiyoruz. Sizler güçlü olacaksınız ki bizler güçlü olabilelim. Sizlerin bambaşka mücadele alanlarınız var. Bu devirde ahlaklı helalinden kazanıp helalinden harcayıp ticaret yapmakta hiç kolay değil. Sizde bu zor dönemlerde ayakta duruyorsunuz. İstihdam oluşturuyorsunuz.” diyerek MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve ekibine başarılar diledi.

GÜÇLÜ BİR MEDENİYET ANLAYIŞINA SAHİBİYİZ

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ise konuşmasında, “33. Yılımızda köklerimizden aldığımız güç ve ilhamla sürekli yenileniyor ve belirli dönemlerde nöbet değişimi yaparak bu kutlu yolculuğa devam ediyoruz. MÜSİAD küresel ölçekli 165 şube ve irtibat noktasına ulaştı. 13 bin üzerinde üyesi 60 bin dolayında firması ile hem ülkemiz ekonomisine katma değer sağlıyor hem de yurt içi ve yurt dışında farklı işbirliklerinin edinilmesine liderlik ediyor” dedi.

ASİL VE YEDEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Yapılan Protokol konuşmaları ardından gerçekleşen seçimde oy birliği ile yeniden Şube Başkanlığına seçilen İsmail Filizfidanoğlu’nun yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: İsmail Filizdidanoğlu, Ahmet Cihan, Adnan Menderes Albayrak, Ahmet Mahmut Karaca, Ali Koç, Ertuğrul Kurşun, Eyüp Talha Kocacık, Fatih Emre Koç, Ferudun Işıklı, Muharrem Gülçe, Mustafa Bektaş, Osman Eminler, Ömer Fatih Bölükbaş, Zübeyir Coşan ve Melih Atasoy

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Muhammet Yıldırım, Berat Şirinat, Tansel Cavit Kulak, Ahmet Emre Kırmızı, İlyas Çimen, Süleyman Yıldırım, Bora Ali Atalay, Göktuğ Tozan, Şeyma Erbir, Erdal Gökbayrak, İbrahim Odabaş, Mustafa Kaymul, Mehmet Altunbudak, Süleyman Baş ve Yunus Kuleci

Denetleme Kurulu Asil Üyeler: Kadir Ahmet Tecelli, Gökhan Erkan ve Vedat Ender Tuna

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: Gökhan Tiryaki, Mustafa Gavasoğlu ve Özcan Nalbant

Editör: Karasu Haberleri