Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimi için ilçede hareketlilik devam ediyor. Gazeteci Levent Arslan, esnafın sorunlarını iyi bildiğini ve çözüm önerileriyle saha da olduğunu belirtti. Arslan, aday olan tüm herkese de başarılar diledi.
Levent Arslan, “Aslında yaklaşık 1,5 yıl önce aday olduğumu söylemiştim. Her zaman saha da esnafın yanında olduk. Hem mesleğim gereği hem de bu ilçenin bir evladı olduğum için sorunları yakından biliyorum. Bunların çözümleri için de projelerimiz var. Eğer olur da Başkan olursak esnafın sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Hayata geçirmek için birçok proje hazırladıklarını da söyleyen Arslan, “Şimdi bunları açıklamak için çok erken. Ama ilçemizde, esnafımızın yararına olacak projelerimiz var. Bunlara karar verirken de sadece kendimiz değil, yanımda olan büyüklerimizin, esnaf anlamında tecrübe sahibi olmuş kişilerin de fikirlerini alarak karar veriyoruz. Kendime güveniyorum ve bana güvenen herkesin de desteğini bekliyorum” sözlerini kullandı.