2. Amatör Küme Kuzey Grubu’nu 4.sırada tamamlayarak Play-Off biletini kapan Kuyumculuspor, burada istediğini bulamadı. Oynadığı iki maçta bir puan elde eden Kuyumculuspor, 1.Amatör Küme şansını başka bahara bırakmış oldu.

İLK MAÇTA PUAN BÖLÜŞÜLDÜ

Kuyumculuspor, Ferizli Sahası’nda ilk maçında Erdoğdu ile karşılaştı. Karşılaşmaya istekli başlayan Kuyumculu ekibi, kontrataktan kalesinde golü gördü ve 0-1 geriye düştü. Bu dakikadan sonra da rakip üstüne gitmeye devam eden kırmızı-siyahlılar, gol ararken kalelerinde bir gol daha gördü ve rakip 0-2 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı rakibin farklı üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında müthiş bir geri dönüş yapan Kuyumculu ekibi Onur Kahya ve Bayram Turhan ile peş peşe iki gol bularak skoru eşitledi. Bu dakikadan sonra galibiyet için bastıran Kuyumculu ekibi, gol ararken kalesinde bir gol daha gördü ve bir kez daha geriye düştü. Golün ardından da ataklarını sürdüren kırmızı-siyahlı temsilcimiz Halil Civelek ile beraberliği yakaladı. Bu dakikadan sonraki ataklar sonuç vermedi ve karşılaşma 3-3 sona erdi.

FARKLI YENİLDİK

Sapanca Kurtköy ile gruptaki ikinci maçına çıkan Kuyumculu ekibi, güçlü rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyemedi ve sahadan 5-2 mağlup ayrıldı. İki maçta toplam 1 puan elde eden kırmızı-siyahlı temsilcimiz bu sonuçla 1.Amatör Küme hayalini bir sonraki sezona itmek zorunda kaldı. Grubundaki son maçını iddiası bulunmayan Akyazı Yenicamispor ile oynayacak olan Kuyumculu temsilcisi bu sezonu tatsız kapatmış olmanın hüznünü yaşıyor. Kuzey Grubu’ndaki son maçta birincilik mücadelesi verirken dördüncü olan kırmızı-siyahlılar, Play-Off’ta zorlu bir gruba düşmüş oldu. İlk iki maçta talihsiz sonuçlar alan Kuyumculu ekibi centilmen mücadelesi ve kazanma azmi ile de dikkatleri üzerine topladı.

Ramazan Marmara’nın haberi

Editör: Güler Çınasoğlu