2. Amatör Küme Kuzey Grubu’nu ikinci olarak tamamladıktan sonra Play-Off’a çıkan Karasu 1933, son maçına şampiyonluk için çıkıyor. İlk iki maçta 6 puan toplayan siyah-beyazlı ekibe şampiyonluk için beraberlik yetiyor.

KARŞILIKLI GOLLER

Karasu 1933 Spor, Play-Off’un ilk maçında rakip Hacı Fazlıoğlu sahaya çıkmayınca 3 puanın sahibi oldu. İkinci maçta ise Mekece ile karşılaşan siyah-beyazlı ekip karşılaşmaya tutuk başladı. Rakibin henüz 3.dakikasında bulduğu golle 0-1 geriye düştü. Karşılaşmanın 15.dakikasına kadar geride oynayan Karasu temsilcisi bu dakikada Samet ile aradığı golü buldu ve skoru 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın 25.dakikasında Samet kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. Ancak karşılaşmanın 38.dakikasında gelen Mekece golüne engel olamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 2-2 berabere sonuçlandı.

SON MAÇ PERŞEMBE

İkinci yarıda ise baskılı bir oyun ortaya koyan Karasu 1933 ekibi, rakip kalede gol ararken dakika 65’te kalesinde gördüğü golle şoke oldu. Bu dakikadan sonra da oyun disiplininden kopmayan siyah-beyazlı Karasu temsilcisi 78.dakikada Muhammet ile beraberlik golüne ulaştı. Rakibine boş alan bırakmadan organize ataklarla gol arayan Karasu 1933, son dakikaya kadar aradığı golü bulamadı. Karşılaşmanın 3-3 bitmesi beklenirken uzatmanın ikinci dakikasında sahneye çıkan Ensar, Erenler Sahası’nda Karasu 1933 ekibine büyük sevinç yaşattı. Şık ve düzgün vuruşla ağları sarsan Ensar, karşılaşmanın skorunu 4-3 olarak tayin etti. Karasu temsilcisi bu skorla 6 puana ulaştı. Siyah-beyazlı ekip son maçını Yuvalakspor ile yapacak. Perşembe akşamı oynanacak maçta Karasu temsilcisine 1.Amatör Küme için beraberlik yetecek.

Ramazan Marmara’nın haberi

Editör: Güler Çınasoğlu