Bir firmada özel şoför olarak çalışan ve İstanbul ili Kağıthane ilçesi Hürriyet Mahallesi Muhtar Azası olan Özkan Yılmaz (41), 12 Ocak 2023 tarihinde Karasu ilçesine gelmişti. 17 Ocak günü komşusu ile görüştükten sonra yürüyüş yapacağını belirterek Yalı Mahallesi’nde bulunan evinden ayrılan Yılmaz’dan ailesi bir daha haber alamamıştı. Özkan Yılmaz için Karasu’da başlatılan geniş çaplı aramalar ise sonuç vermemişti.

KİMSESİZLER MEZARLIĞINA GÖMÜLMÜŞ

Aradan geçen 19 ay içerisinde dahi Özkan Yılmaz’ın sır dolu kayboluşu merak konusu oldu. İstanbul’dan gelen haberle, ailenin acı dolu bekleyişi de son buldu. İstanbul’un Beykoz ilçesinde 2023 yılının Mayıs ayında bulunan bir cesedin DNA eşleştirmesi sonucunda 19 ay önce Karasu’dan kaybolan Özkan Yılmaz’a ait olduğu belirlendi.

AİLEYE NOT GELDİĞİ İDDİASI

İddialara göre Yılmaz ailesine bir not ulaştırıldı. Gönderilen notta ölen kişinin Özkan Yılmaz olduğu belirtildi. Ailenin başvurusu üzerine DNA için aileden örnekler alındı. Geçen yıldan bu yana oğullarını arayan acılı aileye, 8 Ağustos günü sonuçlar ulaştı. Aile, Beykoz’da bulunarak kimsesizler mezarlığında toprağa verilen kişinin Özkan Yılmaz olduğunu öğrendi.

NE OLMUŞTU?

Muhtar azasından 4 gündür iz yok Muhtar azasından 4 gündür iz yok

Editör: Nevtan Angün