Son yıllarda altyapıya yatırımlarını sürdüren Karasuspor, U-18 ekibini çalıştırmaya başladı. Karasuspor Altyapı Sorumlusu Mahmut Hanefi Erdoğdu, yeni sezon hazırlıklarının başladığını duyurdu.

ALTYAPIYA ÖNEM VERİYORUZ

Karasuspor Altyapı Sorumlusu Mahmut Hanefi Erdoğdu, göreve geldikleri günden bu yana altyapıya büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Erdoğdu, “Gençleri geleceğimizin teminatı olarak görüyoruz. U-18 ekibimiz çalışmalarına başladı. Bu sezon da alt yaş kategorilerinde liglere katılacağız. Karasuspor’un geleceği kendi öz evlatlarında. Biz de bunun için altyapıya büyük önem veriyoruz. Gençlerimize ve Karasu’nun öz evlatlarına güveniyoruz” diye belirtti.

İLK ANTRENMAN

Antrenmanların başlamasının ardından yeni sezon hazırlıkları için sosyal medyada da bir paylaşımda bulunan Erdoğdu, “U-18 takımımız sezonu ilk antrenmanla açtı. Bu vesile ile herkese sakatlıksız bir sezon diliyorum. Levent Demiray hocamıza tekrardan hayırlı olsun. Altyapımızda görev alan Sadun Hoşbay, Özkan Sahip, Bülent Bal, Recep Eşkin, Levent Demiray, Zeki Nalçacı ve Altyapı Koordinatörümüz Yusuf Parlak’a başarılar diliyorum” dedi.

Ramazan Marmara’nın haberi

Karasuspor U18 Sahaya Indi F1

Karasuspor U18 Sahaya Indi F2

Editör: Güler Çınasoğlu