EĞİTİM

İnönü İlkokulu’nda coşku dolu kutlama

Karasu İnönü İlkokulu, Salı günü okul bahçesinde Cumhuriyetin 100.yılını kutladı. Öğrencilerin hazırladıkları gösteriler büyük beğeni aldı ve göz doldurdu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Karasu İnönü İlkokulu’nda coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda birbirinden güzel gösteriler sunuldu. Programda; okul öğrencilerinden Erva Candemir, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi.

Okul bahçesinde düzenlenen ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği program da Eflin Bayrak, Zeynep Esma Kırım, İkranaz Alarçin ve Demir Yaşar “29 Ekim”, Rümeysa Demirtürk “Cumhuriyet”, Irmak Kaya ve Serra Aybüke Ütebay “Cumhuriyete Övgü” adlı şiirini seslendirdi.

1. sınıf öğrencileri “Ay yıldızlı bayrağım” ront gösterisini sunarken 2. sınıf öğrencileri orotoryo, pandomim ve koro gösterilerini sergiledi. 3. sınıfların hazırladığı “İzindeyiz Atam” gösterisi ise büyük alkış aldı. 4. sınıf öğrencilerinin hazırladığı “Feda Türkiyem” final gösterisi ise kutlamaya damga vurdu.

Programın sonunda okulda yapılan Cumhuriyet konulu Resim Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. İlk üçe giren 1. sınıf öğrencisi Alya Duha Alemdar, 2. sınıf öğrencileri Ecren Masal Çınasoğlu ve Elif Defne Gürkan hediyelerini Okul Müdürü Turgut Aksu’nun elinden aldı. Aksu öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.

Güler Çınasoğlu’nun haberi