Sokak hayvanlarına sahip çıkarak sahiplenen vatandaşlara Ceylanpet işletmesi duyarsız kalmadı. Ceylanpet, Karasu’da dev kampanyaya imza atarak ana ürünlerinde indirim yaptı.

DESTEK OLMAK

Ceylanpet işletmecilerinden Onur Ateş Ceylan, “Bizim ilk amacımız işletme sahibimiz Gamze Açan, Nehir Ceylan ile birlikte konserve parça etli yaş mama ile kuru mama çeşitlerinde indirim yaparak sokaktaki canlara destek olmaktı. Daha sonra vatandaşların bir canı sahiplendiği zaman diğer eksiklerini de giderebileceklerini göz önüne aldık. Bu yüzden sahiplenmenin ardından ihtiyaç duyabilecekleri tuvalet kabı, kedi kumu ve taşıma çantalarında da indirim yaptık” dedi.

TÜM ÜRÜNLER KALİTELİ

“İndirimde olan mamalarımız yeme garantili” diyen Ceylan, “Bu mamaların hiçbiri hayvanların sağlığında problem yaratacak mama çeşidi değil. Ayrıca plastik ürünlerimizde markalı ürünler. Bu ürünlerden hiçbir şekilde kâr marjı elde etmiyoruz. Bizim istediğimiz dışarıda hiçbir canımız kalmasın ve hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlarımızda yapacakları masrafı düşünmeden sokaktaki canlara sahip çıkabilsin. Bizimle irtibata geçmek isteyen hayvan severler Karasu Vatan Caddesi’ndeki işletmemize gelebilir, 0554 581 30 54 numaradan ulaşabilir ya da instagram hesabımız olan ceylan_petshop54 adresinden bizlerden bilgi alabilirler” dedi. Ceylan, vatandaşlara sokaktaki hayvanlara sahip çıkılması gerektiği konusunda çağrıda bulunarak indirim kampanyasında bir süre olmadığının da altını çizdi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

Karasu Ceylan Petshop Dev Kampanya F1

Karasu Ceylan Petshop Dev Kampanya F2

Karasu Ceylan Petshop Dev Kampanya F3

Karasu Ceylan Petshop Dev Kampanya F4

Karasu Ceylan Petshop Dev Kampanya F5

Karasu Ceylan Petshop Dev Kampanya F6

Karasu Ceylan Petshop Dev Kampanya F7

Karasu Ceylan Petshop Dev Kampanya F8

Editör: Nevtan Angün