Ak Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, partilerinin 23.yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. “AK Parti, Türkiye sevdasıyla Türkiye yüzyılının tarihe yazılması hareketidir” diyen Aksu, mesajına şu sözlerle devam etti:

MİLLETİN BİRLİĞİ

“23 yıl önce milletinin özünden gelerek Türk siyasetine damga vurmuş, milletine, vatanına sevdalı yiğit Recep Tayyip Erdoğan'ın dava ve yol arkadaşlarıyla birlikte kurduğu AK dava hareketi, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en uzun iktidarda kalan ve milletimizin teveccühüyle hizmetini sürdüren bir siyasi harekettir. Bu davanın gayesi milletin huzur ve refahı, vatanın selameti ve milletin birliğidir. AK Parti, Türkiye sevdasıyla Türkiye yüzyılının tarihe yazılması hareketidir. AK Parti aynı zamanda bir aile ve kardeşlik yuvasıdır. Bu kardeşlik yolunun ferdi olmaktan onur ve gurur duyuyoruz.

İNANÇ VE BAŞARI

Bu onurlu davanın lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yol ve dava arkadaşları olarak ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle başkanları ve AK Parti'ye gönül verenler olarak bu davanın neferleri olma azmindeyiz. AK Parti millet uğruna, vatan uğruna fedakarlığın simgesi olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Bu yılki temamız ‘Umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti’ olarak belirlenmiştir. Şartlar ne kadar ağır olursa olsun umut, inanç ve başarı bizim alın yazımızdır inşallah.

YORULMADAN YOLA DEVAM

Vatandaşını önceleyen, milli iradeyi baş tacı yapan AK davamızın yolunda, Türkiye’mizde olduğu gibi ilimizde ve ilçemizde de ilk günden bugüne milletinden aldığı güçle milletine hizmet etmiş AK kadrolarımız durmadan yorulmadan yoluna devam etmektedir. Derdi vatan ve millet olanın derdi bitmez. İlçemizde AK Partimizin kuruluşunda emeği geçen başta Kurucu İlçe Başkanımız Tuna Eren olmak üzere geçmiş dönem ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, kurucu yönetim kurulu üyesi büyüklerimiz, meclis üyelerimiz, partimizin her kademesinde görev icra eden tüm isimlere ve AK Partimize kurulduğu günden beri gönül veren aziz milletimize en kalbi duygularla şükranlarımı sunarım. Vefat etmiş olan büyüklerimize Rabbimden rahmet dilerim. Birlik ve beraberliğimizin sımsıkı devam ettiği hizmet yolculuğumuzda asla kaybetmeyeceğimiz kardeşlik ruhuyla kutlu yarınlara hep birlikte ulaşacağız. AK Partimizin 23.gurur yılı kutlu olsun. İlk günkü heyecanla nice yıllara.”

Editör: Güler Çınasoğlu