• 18-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,21
  • STERLIN 44,81
  • ALTIN 2.980,46
  • BİST100 9.054
  • BTC 67.999

Cemiyet Haberleri

cemiyet haberleri ve güncel cemiyet gelişmeleri, cemiyet ile ilgili tüm video, cemiyet fotoğrafları ve cemiyet haberleri Karasu Haberleri | Karasu'nun en kapsamlı internet medyası sitemizde


MAGAZİN

Sevde Demirer ve Abdulsamet Önal dünya evine girdi. Ömür boyu birliktelik için imzalarını atan çifti sevenleri de yalnız bırakmadı.

MAGAZİN

Bahtiyar Yaşar ve Ebru Purtaş, cumartesi akşamı düzenlenen düğün cemiyeti ile dünya evine girdi. Çifti mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı.

MAGAZİN

Arif Demirci ve Şükran Ceviz, Pazar günü düzenlenen düğün cemiyetiyle dünya evine girdi. Çift mutluluklarını sevenleriyle paylaştı.

MAGAZİN

Beyza Bıçak ve Haluk Birinci, dünya evine girdi. Çifti en özel gününde sevenleri yalnız bırakmadı.

MAGAZİN

Karasu’nun sevilen simalarından Rıdvan Yeşil ve Ayten Salmanova, evliler kervanına katıldı. Çift, düzenlenen düğün töreni ile mutluluklarını sevenleriyle paylaştı.

MAGAZİN

Semanur Şentürk ve Oğuz Kaan Taşdemir, Pazar günü düzenlenen düğün cemiyeti ile dünya evine girdi. Çifti bu özel gününde sevenleri...

MAGAZİN

Enise Arpacıoğlu ve Erdem Yıldız dünya evine girdi. Düzenlenen düğün cemiyetinde çiftin mutlulukları gözlerinden okundu.

MAGAZİN

Atakan Berber ve Meftun Alıcı, muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Çifti mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı.

MAGAZİN

İdil Erol, hayatını Berkay Kırık ile birleştirdi. Gelin hanım ve damat bey, Beykoz’da gerçekleşen nikah töreninde birbirlerine “Evet” diyerek imzalarını...

MAGAZİN

Asude İspiroğlu ve Aykut Aslan, cumartesi günü düzenlenen töreni ile dünya evine girdi. Düğün töreninde çifti sevenleri yalnız bırakmadı.

MAGAZİN

Edanur Büyükkal ve Muhammed Ali İs, düzenlenen düğün cemiyetiyle dünya evine girdi. Çift düğün cemiyetinde şahitler huzurunda birbirlerine “Evet” diyerek...

MAGAZİN

Karasu’nun sevilen simalarından Enes Yaşar ve Gülcan Keleş, hayatlarını birleştirdi. Çifti mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı.