Cumartesi günü GKM Karasu Sinemaları’na gelerek hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren Sümela’nın Şifresi 3 Cünyor Temel filminin oyuncuları, Karasuluların ilgi odağı oldu. Yönetmenliğini Adem Kılıç’ın, yapımcılığını ise Üçgen Yapımevi’nin üstlendiği Sümela’nın Şifresi 3 Cünyor Temel, 7 Nisan 2017 tarihinde vizyona girdi ve bir anda Türkiye’de büyük izlenme oranlarına ulaştı.

 

Film, vizyona girmesinin ardından GKM Karasu Sinemaları’nda çok sayıda Karasulu sinemasever tarafından izlendi. Kendilerini bekleyen hayranlarıyla Cumartesi günü Saat 14:00’da GKM Karasu Sinemalarında buluşan filmin oyuncuları Çetin Altay, Timur Ölkebaş ve Buket Çelik ile filmin yapımcılığını üstlenen Üçgen Yapımevi prodüktörü Emin Albayrak, Karasulularla bol bol fotoğraf çektirdi ve sohbet etti.

 

Karasulu hayranlarıyla buluşmaktan ve Karasu’ya gelmekten çok mutlu olduklarını belirten Sümela’nın Şifresi 3 Cünyor Temel oyuncularına GKM Karasu Sinemaları Müdürü Hakan Atabay da eşlik etti. Bir süre Karasu Sinemaları ve AVM’yi gezen ekip, daha sonra filmin izlendiği salona girerek, büyük bir sürpriz yaptı. Bir anda karşılarında oyuncuları gören Karasulu sinemaseverler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Filmin arasında oyuncularla bol bol fotoğraf çektirme fırsatı bulan Karasulular, onları Karasu’da görmenin heyecanını da yaşadı. Sevilen filmin oyuncuları ve yapımcısı, KarasuHaberleri.com için özel açıklamalarda bulundu. [Haberin videosu sayfanın alt kısmında]