Karasu Devlet Hastanesi Başhekimi Oğuzhan Bodur’un bir ay içerisinde ilçemizdeki görevinden ayrılması bekleniyor. Bodur’un atamasının çıktığı ve yaklaşık bir ay daha Karasu’da görev yaptıktan sonra yeni görev yerine gitmesi gündemde.

Bu süreç devam ederken Karasu Devlet Hastanesi başhekimliği görevine kimin geleceği merak konusu oldu. Kulislerde Melih Erol ismi dolaşmaya başladı. Halen, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Beyin Omurilik Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Melih Erol’un Karasulu olduğunu biliyoruz.

Görevinde başarılı bir isim olan Melih Erol’un ayrıca hastane yönetimi üzerine master yaptığını da belirtmekte fayda var. Karasu’nun Kuyumcullu Mahallesi’nden olan Melih Erol, Karasu’nun öz evladı. Bir dönem belediye başkanlığı aday adaylığında ismi ön plana çıktı. Bu dönem de ismi geçti ama adaylık podyumuna çıkmayarak sağlık sektöründe hizmet vermeye devam etti.

Erol’un artık Karasu’ya hizmet etmek istediği her platformda dile getirilmekte. Erol, Karasu’ya dönmek ve burada önemli çalışmalara imza atmak istiyor. Bu da Karasu için oldukça büyük bir fırsat olur.

Bir türlü istenen seviye getirilemeyen hastanemiz için de büyük bir fırsat olacaktır Melih Erol. Karasu’nun siyasi isimleri bu konuda bir adım atar ve Erol’u Karasu’ya başhekim olarak getirilmesi için önayak olurlarsa hem ilçe adına hem de kendileri adına olumlu bir gelişme gerçekleştirmiş olurlar.

Aksi durumda ise hem Karasu için hem d ekendi siyasi kariyerleri için bir “Yitirilmişlik” vurdum duymazlığı olarak tarihe yazılırlar. Erol için bu kadar keskin bir ifade kullanabiliriz. Sebebi ise C sınıfı olan hastanemizin bir türlü vatandaş nezdinde olumlu bir tablo çizebilmesi adınadır.

Melih Erol’un gelmesiyle hastanemizde cerrahi alanda önemli gelişmeler olacağı ve yeni atamaların da önünü açarak, hastanemizde yapılamayan birçok sağlık hizmetinin yapılması için gerekli çalışmaların başlatılacağını kendisiyle yaptığımız görüşmede bizzat öğrendik.

Karasu, hastanemiz için bu önemli fırsatı olumlu değerlendirirse, çaba gösteren herkes ve her kuruma bilinsin ki büyük artı yazacaktır. Bizden söylemesi, gerisi ilçemizin idarecilerine kalmış bir inisiyatiftir.