Salı günü Diyanet Yayınları Kitabevi, Karasu Merkez Camii altında hizmete açıldı. İlçe Vaizi Özkan Varlı’nın sunumuyla gerçekleşen açılışta İmam Hatip Yunus Demirci, Kur’an-ı Kerim Tilavetini gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu açılış programına Sakarya İl Müftüsü Mehmet Aşık da katıldı.

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Programın açılış konuşmasını Karasu İlçe Müftüsü Mehmet Çelebi gerçekleştirdi. Çelebi, “Çalışmalarımızı büyük bir heyecanla sürdürüyoruz. Karasu İlçe Müftülüğü olarak hizmetlerimizden bir tanesini olan ve ilçemizde bulunmayan eksik gördüğümüz Diyanet Yayınları tanıtım bürosunu ilçemizde açtık. Bunun içinde bizlere destek veren çok kıymetli hayırsever kardeşlerimize yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Mekanımızda vaizlerimiz nöbet tutacak gelen misafirlerimizin de sorularına cevap verecek” diyerek katılımda bulunan herkese teşekkür etti.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Çelebi’nin ardından Sakarya İl Müftüsü Mehmet Aşık konuşma yaparak, Diyanet Yayınları Kitabevi’nin Karasu’ya hayırlı olmasını temenni etti. Aşık, “Bu mekanımızda hem dini eserler hem kültürel eserler sergilenecektir. Gençlerimiz, insanlarımız dinimizi öğrenecekse, İslam’ı İslam tarihimiz ile öğrenecekse doğru bilgilere öğrenecekse bu Diyanet Yayınları Kitabevi bunun için en uygun yer. Emeği geçen herkese bir kez daha buradan teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı. Aşık’ın konuşmasının ardından dua edilerek kurdele kesimi gerçekleştirildi ve kafe gezildi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

foto_galeri_700x89