Haftanın EN mutlusu

Karasu Saklıbahçe İşletme Müdürü Cevat Akbaş, geçtiğimiz günlerde nehir kenarında yaptığı sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Nehir kenarında nargile ile dondurmanın tadını çıkaran Cevat Akbaş, fotoğraf çekilip sosyal medyada paylaşım yaparak anı ölümsüzleştirdi. Paylaşımında lahmacuna değinerek, “Herkesi mutlu edemezsiniz çünkü siz lahmacun değilsiniz” diyen Akbaş, ya lahmacun yemeyi özledi ya da herkesi mutlu etmenin mümkün olmadığına vurgu yaptı. Vermek istediği asıl mesajı kendisinde gizleyen Akbaş’ı, her ne kadar sözü ve fotoğraf karesi birbiriyle tezat olsa da lahmacunun hatırına kendisine haftanın en mutlusu diyebiliriz.

 

------------------------------------------------------------

 

Haftanın EN gezgini

Doğanay ailesi, bu hafta Gümüşhane’de. Gümüşhane'nin Torul İlçesi Zigana Köyü’nü hafta içerisinde karış karış gezen Çiğdem ve Recep Doğanay, Limni Gölü Tabiat Parkı’ndan kareleri sosyal medya hesaplarında paylaşmadan edemedi. Keyifle geçen gezintilerine küçük Doğanay’ın da eklenmesi ortaya sevimli kareler çıkarttı. Gümüşhane’de doğanın tadını çıkartan Doğanay ailesi, haftanın en gezgini olmaya hak kazandı.

 

------------------------------------------------------------

 

Haftanın EN yiğidi

Karasulu Emre Öztürk, vatani görevini yapmak üzere sevenleri ve yakınları eşliğinde askere uğurlandı. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen asker eğlencesinde kuzeni Emre Öztürk ile çekildiği fotoğrafını paylaşan Kader Öztürk, paylaşımında şu sözlere yer verdi, “En büyük asker bizim asker. Hadi hayırlısıyla git gel kuzen” Hem gururun hem de hüznün bir arada yaşandığı gecede iki kuzenin yüzlerindeki gülümseme eksik olmadı. KarasuHaberleri.com ailesi olarak Emre Öztürk’e şimdiden hayırlı tezkereler diliyor, Öztürk’ü haftanın en yiğidi ilan ediyoruz.

 

------------------------------------------------------------

 

Haftanın EN kombini

Hediye ve Fuat Togay çifti, geçtiğimiz günlerde oğlu Ahmet Yuşa Togay ile uyumlu kombineleriyle dikkat çekti. Anne Togay’ın kırmızı başörtüsünün oğlu Togay’ın tişörtü ile renk uyumu, baba Togay’ın gömleğinin ise Hediye Togay ile uyumu, üçlü kombinin muhteşem dengesini öne çıkardı. Çekirdek ailenin fotoğraf karesine yansıyan mutlulukları ve göze çarpan renk birleşimleri, takdirleri topladı. Genç çiftin sosyal medyada yapılan paylaşımında öne çıkan romantik sözü de dikkatlerden kaçmadı:

Bir güldün konu nerelere geldi.

 

------------------------------------------------------------

 

Haftanın EN romantiği

Ömer Önder Sarıoğlu, geçtiğimiz günlerde müstakbel eşi Ülkü Başay’a erken doğum günü sürprizi yaptı. Beklenmedik sürpriz ile karşılaşan Başay, heyecanını gizleyemedi. Ömer Önder Sarıoğlu, nişanlısı Ülkü Başay’a doğum günü hediyesi olarak beş taş takdim etti. Çiftin özenle süslenen masa ve kırmızı kalpli balonların arasında sevimli ve aşk dolu anları, çekilen fotoğraf karesiyle ölümsüzleştirildi. Ömer Önder Sarıoğlu'nun nişanlısı için hazırlattığı pastasında “İyi ki doğdun prensesim” yazılı notu da gözlerden kaçmadı. Biz de, KarasuHaberleri.com ailesi olarak Ömer’in prensesi Ülkü’ye “İyi ki doğdun” diyor, damat adayı Sarıoğlu'nu haftanın en romantiği ilan ediyoruz.

 

DİĞER HAFTANIN EN'LERİ GÖRMEK İÇİN buraya TIKLAYIN