Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından geçtiğimiz hafta başlatılması planlanan 2.Amatör Küme’nin bu haftaya ertelendiği duyuruldu. Müsabakaların 4-5 Mayıs tarihlerinde başlayacağı belirtildi.

DEMİR’DEN AÇIKLAMA

Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “2.Amatör Küme Lig startını takımlarımızdan gelen talepler doğrultusunda bir hafta erteledik. Birçok takımın U-18 şampiyonasında mücadele eden oyuncusu olması ve Süper Amatör Lig Play-Off’ta çok kritik maçlar olması nedeni ile ligi 4 Mayıs’ta başlatma kararı aldık” dedi.

MAÇ GÜNLERİ BELLİ OLMADI

Karasu Şehir Stadı’nda, tek devreli lig usulüne göre oynanacak maçların günleri henüz netlik kazanmadı. İlk maçlar ise şu şekilde: Karasu 1933 Spor-Kuyumculuspor, Söğütlü Kalespor-54 Adatepespor, Kusçaspor-Kozlukspor. 7 takımın yer aldığı müsabakaları her hafta bir takım bay geçecek. İlk hafta Karapınarspor’un maçı bulunmuyor. Tek devre usulüne göre oynanacak maçların gün ve saatleri ASKF tarafından belirlenecek ve ilan edilecek.

7 TAKIM YER ALIYOR

2.Amatör Küme Kuzey Grubu’nda 7 takım yer alıyor. Takımlar birbirleri ile birer kez karşılaşacak. Puan sıralamasına göre grupta ilk 4 sırayı yer alacak takımlar, Play-Off müsabakalarına katılma hakkı elde edecek. Play-Off’ta farklı gruplarda mücadele eden 4 takımın dördünün 1.Amatör Küme’ye yükselme şansı bulunuyor. Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl 2.Amatör Küme’de mücadele edecek ekipler hazırlıklarına aylar öncesinden başladı.

Ramazan Marmara’nın haberi