Karasu Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nda Sezi Eratik Ortaokulu öğrencileri ter döktü. Mangala, pentago, küre ve kulami kategorilerinde birinciliği kimseye kaptırmayan öğrencileri ve reversi kategorisinde ise ikinci oldu.

Okul öğrencilerinden Kutay Celepoğlu mangala, Ecem Gökçe Gültay pentago, Hasan Alparslan Yazıcı küre ve Alperen Yavaş ise kulami birinciliğini kimseye kaptırmadı. Nisa Özden ise reversi yarışmasından ikincilik ile ayrıldı. Kategorilerinde 1.olan Sezi Eratik öğrencileri, 9 Mayıs'ta Sakarya turnuvasında ilçemizi de temsil etmeye hak kazandı. Öğrenciler, 25 Mayıs'ta Rize'de yapılacak olan Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'na katılabilmek için Sakarya’da ter dökecek.

Okul Müdürü Orhan Bülbül, “Başarı alan öğrencilerimizi, emek gösteren velilerimizi ve danışman öğretmenimiz Mehmet Ersöz’ü tebrik ediyorum. Öğrencilerimize 9 Mayıs'ta yapılacak olan İl finallerinde başarılar dileriz. Ayrıca geçen sene yapılan ilçe turnuvasında 5 kategorinin 5’inde de ilçe birincisi Sezi Eratik öğrencileri olmuştu. Geçen sene Sakarya turnuvasında da 1 kategoride birincilik, 2 kategoride ikincilik ve 1 kategoride üçüncülük alan öğrencilerden Sakarya'yı Türkiye finallerinde temsil eden Mert Çindir, Mangala kategorisinde Türkiye sekizincisi olmuştu” dedi.

Whats App Görsel 2024 05 01 Saat 11.23.28 1B31Da82

Whats App Görsel 2024 05 01 Saat 11.23.47 6Dab9627