SİYASET

Yetki sizden, hizmetkarlık bizden

Kuzuluk Mahallesi’nde düzenlenen programda konuşan BBP adayı İspiroğlu, “Benimle birlikte hizmet yolunda değil elini, bedenini taşın altına koymaya hazır 25 yol arkadaşımla birlikte; kimsenin işimize, hizmetimize engel olmasına izin vermeden sizlerin hizmetkarı olmaya geliyoruz. 31 Mart günü yetki sizden, hizmet etmek bizden” ifadelerini kullandı.

Konuşmasına mahallenin şehidi Ahmet Baş’ı anarak başlayan Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Hasan Eminoğlu, “Şehidimiz Ahmet Baş’ın baba evinin olduğu yerden Boşnak Camii’ne kadar olan caddenin ismini Şehit Ahmet Baş Caddesi olarak değiştirmeyi buradan ilan ediyorum” dedi. Kuzuluk Mahallesi’ni fazlasıyla önemsediklerini belirten Eminoğlu, “Başkan adayımız Mehmet İspiroğlu ve meclis üyesi adaylarımızla beraber Kuzuluk Mahallesi’nden sekiz temsilciniz Büyük Birlik Partisi çatısı altında seçime girecek. Kuzuluk Mahallesi’nin bizim arkamızda olduğunu biliyoruz, tüm Karasu’ya da kanıtlayacağız” ifadelerini kullandı. En yakın rakiplerinin yerel seçimi, beceriksizliklerinden ötürü genel seçim havasına çevirdiklerini işaret ederek sözlerine devam eden Eminoğlu, “Bize soruyorlar siz kimseyi getirmeyecek misiniz? Kaynarca’ya genel başkanımız geldi. Karasu’ya getirme gereği dahi duymadık. Vekiller de, genel başkanlar da bizden fazla ne biliyor Karasu hakkında? İnsanların aklını bulandırmaya gerek yok. Bu bir yerel seçim ve Karasu’nun genel başkanı da İspiroğlu, vekili de İspiroğlu’dur. Bizim transfer başkanlarla sizi ikna etme çabamız yok. Gücümüz büyük Karasu halkıdır” şeklinde konuştu.

 

 

Şimdi nasıl engel olacaksın?

 

Büyük Birlik Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Mehmet İspiroğlu sözlerine, “Benimle birlikte hizmet yolunda değil elini, bedenini taşın altına koymaya hazır 25 yol arkadaşımla birlikte; kimsenin işimize, hizmetimize engel olmasına izin vermeden sizlerin hizmetkarı olmaya geliyoruz. 31 Mart günü yetki sizden, hizmet etmek bizden” diyerek başladı. “Kendi belediye başkanına köstek oldun, bir çalışmamızı bile desteklemedin” diyerek İshak Sarı’ya seslenen İspiroğlu, “Bakalım 1 Nisan’dan sonra hizmetimize nasıl engel olacaksın?” şeklinde konuştu. “Boşnak mahallesi, benim mahallemdir. Her seçimde bana büyük destek verdi. Ben Boşnak’a güveniyorum, seçimi kaybedeyim ama Boşnak sandığından ben 1.çıkayım bana yeter” diyen Mehmet İspiroğlu, “Gün, kişisel hesapların yapılacağı ve kırgınlıkların konuşulacağı gün değil. Birlik günü, o koltuklara layık olmayanlara ‘Dur’ demenin günüdür. Sizde İspiroğlu sevgisi varken, onlarda İspiroğlu korkusu var. Farkı görebiliyor musunuz?  Dört adaydan sadece beni eleştiriyor. Çünkü benden korkuyor bunlar. Ankara’dakiler benim gücümü hesap edemedi. Ateş bacayı sarınca da kim varsa toplayıp Ankara’dan Karasu’ya geliyorlar. Hodri meydan Halep ordaysa Pazar günü de ben buradayım. Bu seçimi alacağız, Karasu halkı size sandıkta hesap soracaktır” şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.