Yaz Kur’an kursları Karasu’da yoğun katılımla sona erdi. Sivişoğlu ve Lacum Mesire alanında düzenlenen programlara ilçe protokolü de katıldı ve öğrenciler yaz boyunca öğrendiklerini sergiledi.

İLAHİ VE ŞİİRLER

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Programda öğrenciler tarafından ilahiler, şiir dinletisi ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Kapanış programında konuşan İlçe Müftümüz Mehmet Çelebi, yaz Kur’an kurslarında öğrencilerin Kur'an-ı Kerim ve temel dini bilgiler alanında bilgi kazanıp, kültürel, sosyal, dini ve ahlaki değerlerle buluştuğunu vurguladı.

ÖĞRENME FIRSATI

Müftü Çelebi; yaz Kur’an kurslarında çocukların ve gençlerin ahlaki erdemlerle buluştuğunu belirterek, “Kuran kurslarına katılan yavrularımız, Yüce Rabbimizi tanıma ve O'nun yüce emirlerini öğrenme fırsatı buldu. Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i okuyup, onun anlam dünyasıyla buluşan, iman ve ibadet esaslarını, Peygamberimizin örnek hayatını öğrenen öğrencilerimiz vatanına, milletine ve bütün insanlığa faydalı bir kul olmanın önemini daha iyi kavradılar” dedi.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Karasu İlçe Müftüsü Mehmet Çelebi, kurs boyunca çocuklar ile yakından ilgilenen din görevlilerine, Kur’an Kursu öğreticilerine ve öğrencileri camiye gönderen ebeveynlere teşekkür etti. Program İlçe Müftüsü Mehmet Çelebi’nin duası, öğrencilere hediye verilmesi ve ikramlar ile sona erdi. Programda öğrenciler Karasu Belediyesi tarafından kurulan oyun parkında da doyasıya eğlendi.

Karasu İlçe Müftülüğü Basın Servisi

Karasu Ilçe Müftülüğü Yaz Kuran Kursu Kapanışı F2

Karasu Ilçe Müftülüğü Yaz Kuran Kursu Kapanışı F1

Karasu Ilçe Müftülüğü Yaz Kuran Kursu Kapanışı F5

Karasu Ilçe Müftülüğü Yaz Kuran Kursu Kapanışı F4

Karasu Ilçe Müftülüğü Yaz Kuran Kursu Kapanışı F6

Karasu Ilçe Müftülüğü Yaz Kuran Kursu Kapanışı F8

Karasu Ilçe Müftülüğü Yaz Kuran Kursu Kapanışı F7

Karasu Ilçe Müftülüğü Yaz Kuran Kursu Kapanışı F10

Karasu Ilçe Müftülüğü Yaz Kuran Kursu Kapanışı F9

Karasu Ilçe Müftülüğü Yaz Kuran Kursu Kapanışı F11

Editör: Güler Çınasoğlu