KARASU

Vekil Murat Kaya'dan Karasu Demiryolu açıklaması

Karasu Demiryolu ile ilgili bir açıklama da AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya’dan geldi. Kaya, Sakarya’da ihracatın artması, sanayinin gelişmesine ihtiyaç olduğunu ve bunun için de Karasu Limanı’nın çok önemli olduğunun altını çizdi. Kaya, “Karasu Demiryolu da bu noktada büyük önem taşıyor. Bakan beye konu ile ilgili bilgilendirmede bulunduk. En yakın zamanda da bu konu ile ilgili çok güzel haberleri vereceğiz” sözlerinin altını çizdi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya, Karasu Demiryolu ile ilgili açıklamada bulundu. Kaya, Sakarya’da ihracatın artmasına, sanayinin gelişmesine ihtiyaç olduğunu, bunun için de Karasu Limanı’nın çok önemli olduğunun altını çizdi. Kaya, “Yatırımların aksamaması için Ankara’da bakanlıklar düzeyinde sürekli görüşmeler gerçekleştiriyoruz” açıklamasında bulundu.

Karasu Demiryolu Projesiyle ilgili açıklamada bulunan Vekil Murat Kaya, “Karasu, Sakarya’nın parlayan bir yıldızı. Karasu Limanımız da şehrimiz için çok önemli. Geçtiğimiz günlerde de Romanya’nın Köstence Limanı ile karşılıklı Ro-Ro seferleri yapılmaya başlandı. Sakarya’da ihracatın artmasına, sanayinin gelişmesine ihtiyacımız var. Karasu Demiryolu da bu noktada büyük önem taşıyor. Bakanlık bununla ilgili düzenlemeleri yapıyor. Bakan Beye konu ile ilgili bilgilendirmede bulunduk. Çok yakında bu konuda da güzel haberleri duyacağız” ifadelerini kullandı.