SİYASET

Vatandaşa yük olmayı bırakın

Cumhuriyet Halk Partisi Karasu İlçe Başkanı Semih Karakaş, Karasu Belediyesi’nin ilçe merkezinde başlattığı parkomat sisteminin UKOME kararına uygun olmadığını belirterek “Ekonomik açıdan zor geçen şu süreçte vatandaşa yük olmayı artık bırakın” dedi.

Yaz sezonunda Karasu Belediyesi tarafından sahil kesiminde uygulanan ücretli park sistemi olan parkomatın ilçe merkezinde uygulanmaya başlanmasına tepki gösteren CHP Karasu İlçe Başkanı Semih Karakaş, bu uygulamanın UKOME kararına göre uygulanması gerektiğine vurgu yaptı.

Karakaş, “Karasu Belediyesi’nin KARSAŞ üzerinden vatandaşın cebindeki paraya göz dikmekten başka hiçbir vasfını görmediğimiz başkan yardımcısı Hüseyin Çakır‘a yazın sahilde yapmış olduğunuz parkomat tahsilatlarınızın aynı şekilde merkezde yapılmasına müsaade etmeyeceğimizi ve parkomat  sisteminin UKOME kararına göre uygulanmasını, bu kararlara uyularak yapılabileceğini hatırlatırız” dedi.

“Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krizde vatandaşlara bir de sizin yük olmaya hakkınızın yok” diyen Başkan Karakaş, sözlerini “Madem esnaflarınızı çok düşünüyordunuz, o zaman KARSAŞ üzerinden altı yıldır neden esnafa rakip oldunuz? Belirlemiş olduğunuz güzergâhta oturan binlerce aile var. Onlar araçlarını nereye çekecekler?” diye tamamladı.