SİYASET

Vatandaş çözümü kimden beklemeli? Kendinize gelin!

Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, haftalık basın açıklamasını yaptı. Aksoy, AK Parti Milletvekili Lütfü Bayraktar’ın sözlerine tepki gösterdi. Başkan Aksoy, “Vatandaş, çözümü kimden beklemeli? Yetkiyi milletten isterken, çözümü kendiniz olarak görürken, bu millet de çözümü sizde görecek elbette” ifadelerini kullandı.

Haftalık basın açıklamasını parti binasında pazartesi günü gerçekleştiren Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, ilçe sorunlarını ve ülke sorunlarını dile getirdi. Karasu’da sağlık ve emniyet personeli yetersizliğine dikkat çeken Aksoy, AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar’ın Karasu’da kullandığı sözlere de sert tepki gösterdi. Aksoy, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

ÇÖZÜM KENDİLERİNDE HATIRLATALIM

“Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın, geçen beş yılın sonunda Karasu’nun problemlerini çözememiş olsa da problemlerden haberdar olması çok kıymetli. Karasu’nun üvey evlat muamelesi görmesini, kendi partisinde kendi milletvekiline ifade etmesini çok kıymetli buluyorum. Ama problemlerin farkında olmak yeterli değil, çözümünün de kendilerinde olduğunu fark etmeleri gerekir. Yoksa biz de muhalefet partileri olarak sorunları dile getiriyor hatta çözümleri de öneriyoruz. Çözüm mercii başkalarıymış gibi dile getirmeleri düşündürücü. Çözemezlerse, önümüzdeki dönemlerde biz, bu sorunları çözmeye talibiz ve çözeceğiz.

AHİRETTE DE ÇIKIŞI KENDİLERİNDE GÖRÜYORLAR

Maaşı yetmeyen vekilimizin ‘AK Parti, öteki dünya ve imtihan için de bir vesile’ sözlerini kullandı. Bu arkadaşlar, ülke insanını ekonomik bunalım ve vergi yüküyle yaşanmaz hale getirdiği için ve bu dünyada çözüm sunamadıkları için, ahirette de çıkışı kendilerinde görüyorlar. İnsanların inançlarının arkasına sığınarak bu kadar küçülmemeliler. Siz AK Parti ve Cumhur İttifakı yetkilileri olarak dini, kendinizden ibaret saydığınız sürece, biz bu toplumda deist ve ateisti konuşuruz. İslam’ın yakasından bir düşün, kendinize gelin. Dini, her acıktığınızda yiyecek bir şey gibi görmekten vazgeçin.

YETKİNİZİN FARKINA VARIN!

Lütfü Bayraktar, vatandaşın çözümü iktidardan beklediğini de ifade etmiş. Vatandaş, çözümü kimden beklemeli? Yetkiyi milletten isterken, çözümü kendiniz olarak görürken, bu millet de çözümü sizde görecek elbette. İktidar dışında kimden bekleyecek? Yetkinizin farkına varın. Yıllarca FİSKOBİRLİK başkanlığı yaptınız. Hangi fındıkçının ne sorununa çözüm buldunuz da acaba sizi birinci sıra milletvekili yaptılar? Vatandaş da sizden çözüm bekliyor. Beklenen çözüm de getirdiğiniz yeni ek vergiler mi?”