KARASU

Üç partide bayramlaşma

Kurban Bayramı’nın ikinci günü partilerde de bayramlaşma programı düzenlendi. Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi ve AK Parti ilçe teşkilatları; kendi binalarında partililerle bir araya gelerek bayramlaştı.

Kurban Bayramı’nın ikinci günü Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi ve AK Parti ilçe teşkilatı, kendi binalarında bayramlaşma programı düzenledi. Partililerle bir araya gelen ilçe başkanları birlik mesajı verdi.

KUCAKLAŞMA VESİLESİ

İlk bayramlaşma programı Milliyetçi Hareket Partisi’nde sabah saat 11.00’de düzenlendi. Partililerin katıldığı programda İlçe Başkanı Hamza Uğur, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Uğur, “Bayramlar milletçe kenetlendiğimiz, birlik ve beraberliğimiz için önemli günlerdir. Böyle günler, bizi biz yapan, bizi köklerimize ve kimliğimize sımsıkı bağlar. Küslükleri bitirmek, küskünleri barıştırmak için bayramı kucaklaşma vesilesi olarak değerlendirmeliyiz” dedi.

ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞSUN

Saadet Partisi’nde bayramlaşma saat 13.00’da düzenlendi. İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy, “Bir tarafta sevinci yaşarken bir tarafta hüznümüzü yaşıyoruz. Kalbimiz buruk bir şekilde yine bir Kurban Bayramı’nı eda etmiş olduk. Cenabı Allah gerçek manada bütün mazlum coğrafyaların kurtulduğu; başta Filistin, Gazze, Doğu Türkistan olmak üzere, mazlum coğrafyaların özgürlüğüne kavuştuğu, o coğrafyanın insanlarının da bayramlarda ailesinin, çocuklarının kıyafetini giyebildiği, şekerini yiyebildiği ve onların mutlu olabildiği bir dünyayı kurmaya Cenabı Allah hepimize nasip eylesin” temennisinde bulundu.

SORUNLARI İLETİYORUZ

AK Parti’de ise bayramlaşma programı 16.30’da AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya Belediye Başkanı İshak Sarı, Parti Kurucu İlçe Başkanı Tuna Eren, il koordinatör üyeleri ve partililer katıldı. İlçe Başkanı Recep Aksu, yaptığı konuşmada, “Cenabı hak inşallah, bayramın her ülkemiz için kurtuluşa vesile olmasını niyaz eder. İlçemizle ilgili sorunları biz vekilimize iletiyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de hem sorunlarımız hem de ilçemize daha faydalı hizmetler konusunda destek bekliyoruz. Şu anda ilçemizin nüfusu ile ilgili ciddi sıkıntımız var. Bu konuda da sizlerden destek bekliyoruz. Bizler de sizin bize vereceğiniz bütün görevleri yapma gayretinde olacağız” dedi. Aksu, geçtiğimiz günlerde dolu yağışından hasar gören bahçeler olduğunu ve bu süreci takip ettiklerini de Milletvekili Bayraktar’a iletti.

Güler Çınasoğlu’nun haberi