SPOR

Turnuvanın şampiyonu TOKİ İmam Şamil

Karasu İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen 2024 Yılı Yaz Kur’an Kursları Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Yaz Kur’an Kursu öğrencileri arasında düzenlenen ve 9 takımın mücadele ettiği turnuvada şampiyon TOKİ İmam Şamil Camii oldu.

Karasu İlçe Müftülüğü’ne bağlı Cami ve Kur’an Kurslarında eğitim gören yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin arasında düzenlenen 2024 Yılı Yaz Kur’an Kursları Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon belli oldu.

FİNAL MAÇI

Kur’an Kursu öğrencileri için Müftülük tarafından düzenlenen ve dokuz başarılı takımın mücadele ettiği Yaz Kuran Kursları Futbol Turnuvası görkemli final maçıyla sona erdi. Karasu İlçe Müftüsü Mehmet Çelebi’nin katılımıyla gerçekleşen TOKİ İmam Şamil Camii ile Limandere Merkez Camii arasında gerçekleşen final maçında, TOKİ İmam Şamil Camii şampiyon oldu.

TEŞEKKÜR ETTİ

İlçe Müftüsü Mehmet Çelebi maç sonrası oyuncularla bir araya geldi. Çelebi, “Öncelikle Yaz Kur'an Kurslarına katılan öğrencilerimize ve çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize teşekkür ediyorum. Bu sebeple turnuvaya katılan her bir takım bizim gönlümüzün şampiyonudur. Turnuvaya katılan bütün öğrencilerimize, turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen cami görevlilerimize ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

PLAKET TAKDİMİ

Heyecanla izlenen Futbol Turnuvası Programı öğrencilere madalya ile hediye takdimi ve tüm katılan camilere plaket takdim edilmesi ardından sona erdi. Turnuvada Toki İmam Şamil Camii şampiyon olurken, Limandere Merkez Cami takımı ikinci, Denizköy Guntur Cami takımı üçüncü oldu.

Ramazan Marmara’nın haberi