SPOR

Tunahan Yıldırım, Kaynarca’da

Karasu ve Kocaali’de pek çok kulüpte forma giyen Tunahan Yıldırım, Kaynarcaspor’un genel kaptanı oldu. Yıldırım ile yapılan anlaşma sosyal medya hesaplarından spor severlere duyuruldu.

Karasu ve Kocaali’de pek çok kulüpte forma giyen ve bölgenin spor camiası tarafından tanınan ismi olan Tunahan Yıldırım, Kaynarcaspor’un genel kaptanlığı için imzaları attı. Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kaynarca’yı en iyi şekilde temsil edeceğinin altını çizdi.

HEDEFİMİZ PLAY-OFF

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tunahan Yıldırım, “Öncelikle yeni sezon Kaynarcaspor’umuza hayırlı olsun. Kaynarca Belediye Başkanımıza bu oluşumdaki önderliğinden dolayı teşekkür ederim. Kaynarcaspor’da genel kaptanlık görevine layık gören kulüp başkanımız ve yöneticilerimize de ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Yeni sezon öncesi öncelikle eksiklerimizi belirledik iç ve dış transfer anlaştığımız oyuncularla kısa süre içerisinde imza töreni düzenlemeyi düşünüyoruz. Hedefimiz kesinlikle Play-Off. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kaynarcamızı en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

NOKTA TRANSFERLER

Yıldırım, “Hocamız Erken Sevil (namidiğer Moshe) önderliğinde transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İki veya üç nokta bölgeye nokta transferlerle Kaynarca’mıza yakışır bir takım kuracağız Allah'ın izniyle. Alt yapısıyla ve A takımıyla ileriye dönük projeleri olan bir yerdeyim ve burada olmaktan şahsım ve ekibim olarak mutluyuz. İleriye dönük planlarımız var ve en önemli yer olan altyapıdan başladık. Kurmuş olduğumuz düzenin meyvelerini 4-5 yıl sonra tamamen alacağız. Bu konuda desteklerini bir an olsun üzerimizden çekmeyen, maddi ve manevi yanımızda olan Kaynarca Belediyesi ve Yönetim Kurulu’na canı gönülden teşekkür ederim” sözlerini kullandı.

Ramazan Marmara’nın haberi