• 25-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,19
  • STERLIN 44,58
  • ALTIN 3.000,91
  • BİST100 8.842
  • BTC 67.585
2 ay önce KARASU

AK Parti Karasu İlçe Danışma Toplantısı’nda Karasu’dan il merkezine otobüs sözü veren Yusuf Alemdar, 23 otobüsü teslim aldıklarını açıkladı. Eylül ayında hizmete başlayacak olan otobüslerden birinin Karasu’ya verilmesi bekleniyor. Otobüsler, 12 metre uzunluğunda ve 102 kişi kapasiteye sahip olacak.

2 ay önce KÖŞE YAZILARI
2 ay önce KARASU

SASKİ, güçlü altyapı için hayata geçirdiği projeleri hızla tamamlamaya devam ediyor. Aziziye Mahallesi’nin kırsal kesimlerinde başlatılan 2 bin 200 metrelik yeni içme suyu hattındaki çalışmalar kısa sürede tamamlandı.

2 ay önce KÖŞE YAZILARI
2 ay önce KARASU

Karasu Belediyesi’nin kaçak yapılaşmayı önlemek için uygulamaya başladığı “Beton Taşıma ve İzin Güzergâh Belgesi” müteahhitleri isyan ettirdi. Müteahhitler adına açıklama yapan Murat Ekşi, Karasu’da yapılanın tam adı ‘Deli Dumrul Vergisi’ diyerek karara tepki gösterdi.

2 ay önce KARASU

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, her hafta şehrin farklı noktalarında keşfe çıktığı Genç Atölye’de Doğa Tutkunlar Atölyesi son dersini tabiatın en güzel örneklerini barındıran Maden Deresi’nde işledi.

2 ay önce MAGAZİN

Karadeniz müziğinin sevilen güçlü sesi Niyazi Koyuncu, Karasu’da konser verecek. Veziroğlu Mesire alanında sahne alacak olan Koyuncu için biletler bitme noktasına gelirken işletme sahibi Okan Demirkol, Karasu halkını ve tatilcileri muhteşem geceye davet etti.

2 ay önce KÖŞE YAZILARI
2 ay önce KARASU

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin sanata can olduğu Sosyal Gelişim Merkez’lerinden (SGM) Karasu’da veli ve öğrenciler öğrendikleri ebru sanatıyla Geleneksel Türk Sanatı’nda birbirinden güzel eserler ortaya çıkardı.

3 ay önce SAKARYA

Yaklaşık dört yıl önce Pamukova’dan havalanarak Karasu’ya iniş yapan “Hezârfen Hasan” lakaplı Hasan Ekinci, bu kez Sakarya’dan Ankara’ya uçarak Marmara bölge rekorunu kırdı. 151 kilometrelik uçuşla rekora imza atan Ekinci, Ayaş ilçesi yakınlarına iniş yaptı.