• 25-10-2024
  • USD 34,29
  • EUR 37,10
  • STERLIN 44,55
  • ALTIN 3.024,66
  • BİST100 8.908
  • BTC 67.400
3 ay önce MAHALLELER

Kuyumcullu Mahallesi’nde çalışmaların tamamlanmasının ardından Karasu Mahallesi’nde de doğalgaz çalışması başladı. Yaklaşık 600 haneye gaz verilecek projenin hayata geçirilmesinden memnun olduklarını belirten Muhtar Şefik Kır, “Tüm engellemelere rağmen doğalgaz çalışmasını başlattık. Emeği geçen herkese teşekkürler. Kışa, doğalgazla gireceğiz” diye konuştu.

3 ay önce SİYASET

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Osman Önal, basın açıklamasında bulundu. Önal, Karasu’nun ön plana çıkması için halkla istişare yapılıp projeler üretilmesi gerektiğini söyledi. Önal, Sakaryalı vekillerin ise bu şehre sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

3 ay önce KARASU

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Karasu’da bir dizi programlar gerçekleştirildi. Şehit mezarlarının ziyareti ile başlayan program, gece 00.13’te tüm camilerde sela okunmasıyla sona erdi.

3 ay önce ASAYİŞ

Karasu’nun Kurudere Mahallesi’nde bir gündür kendisinden haber alınamayan Anıl Tekin (25) fındık bahçesinde cansız halde bulundu. Tekin’in ani ölümü, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

3 ay önce MAGAZİN
3 ay önce SPOR

Yaz spor etkinlikleri kapsamında Karasu Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen ATV ve motocross yarışları İhsaniye’de tozu dumana kattı. Yarışmalar ise büyük heyecana sahne oldu.

3 ay önce SPOR

Karasu Belediyesi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz sporları kapsamında kum maratonu etkinliği nefes kesti. Yarışmaya sporcular ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

3 ay önce ASAYİŞ

Karasu İncilli Mahallesi Muhtarı Mehmet Zeki Avcı’nın Babası Erhan Avcı vefat etti. Avcı’nın cenazesi Pazartesi günü ikindi namazına müteakip merkez camiinden alınarak merkez mezarlığına defnedilecek.

3 ay önce SAĞLIK

Karasu Devlet Hastanesi, ilçede her yaz döneminde gündem olur. Doktor geldi, doktor gitti, yoğunluk var, acil dolu, sıra gelemiyor vs vs… Bunlar dönemsel oluşan sorunlar ama asıl sorunu kimse sorgulamıyor. Çünkü ucu yukarıya, il yönetimine ve yönetenlere dokunuyor.

3 ay önce KARASU

Karapınar Mahallesi sakinlerinden engelli Veysel Şentürk, bedensel engelli arkadaşlarına destek olmak amacıyla su şişesi kapağı topluyor. Şentürk’ün bu hareketi ise mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılanıyor.