KARASU

Resmi törene 40 muhtardan 23’ü katılmadı

Karasu Kaymakamlığı bahçesinde 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle düzenlenen törenle Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Törene Karasu’nun 40 mahalle muhtarından sadece 17’sinin katılması ve ilçe protokolünden de sadece iki kişinin yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Her yıl 19 Ekim günü kutlanan Muhtarlar Günü nedeniyle Karasu Kaymakamlığı bahçesinde cumartesi günü tören düzenlendi. Törene katılması beklenen 40 mahalle muhtarından 23’ü katılmazken sadece 17’si katıldı. Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kızılcık Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Topaloğlu, Atatürk anıtına Muhtarlar Derneği çelengini bıraktı.

YALNIZ KALDILAR

Törene, muhtarların çoğunluğunun katılmadığı görülürken ilçe protokolünün de bulunmaması dikkatlerden kaçmadı. Çelenk töreninde sadece Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Gençbay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan bulundu.

Geçmiş yıllarda düzenlenen Muhtarlar Günü törenlerinden 2019 yılındakine dönemin kaymakamı Aziz Mercan, 2022 yılındakine ise yine dönemin kaymakamı Ahmet Naci Helvacı, ilçe protokolü ile birlikte katılmıştı. Bu yıl ise Kaymakam Mehmet Uğur Arslan ile ilçe protokolü katılmadı.