SPOR

Plaj Futbolu start alıyor

Karasu’da düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbolu Turnuvası’nın tarihleri belli oldu. Plaj Futbolu’nun Karasu etabının 16-17-18 Ağustos tarihlerinde yapılacağı açıklandı.

Karasu’nun önemli spor aktivitelerinden Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbolu Karasu etabının yapılacağı tarih belli oldu. Karasu’da 16-17-18 Ağustos tarihleri arasında plaj futbolu rüzgarı esecek.

Karasu Belediyesi-TFF işbirliği ile yapılacak olan etap Karasu Sahili’nde kurulacak sahada oynanacak. Karasu etabına dört takımın katılması bekleniyor. Üç gün sürecek müsabakalar sonunda finali kazanan ekip Kocaali etabının şampiyonu ile birlikte Sakarya’yı Alanya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.

Recep Kurt, TFF Plaj Futbolu Karasu etabının büyük önem taşıdığının altını çizdi. Kurt, “Karasu’da yıllardan bu yana düzenlenen Plaj Futbolu, hem ilçemizin güzel anılmasına neden olması bakımından turizme katkı sağlıyor hem de buradan çıkan takım ilimizi temsil ediyor. Organizasyon gösteri niteliği taşıdığı için her yaştan spor severin de ilgisini çekiyor” ifadelerini kullandı. Organizasyon 16 Temmuz Cuma akşamı başlayacak Pazar akşamı yapılacak final müsabakası ile sona erecek.

Ramazan Marmara’nın haberi