MAGAZİN

Onlar erdi muradına

Sevde Demirer ve Abdulsamet Önal dünya evine girdi. Ömür boyu birliktelik için imzalarını atan çifti sevenleri de yalnız bırakmadı.

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Osman Önal ve Havva Önal’ın oğlu Abdulsamet, Kocaeli eşraflarından Hayrettin – Melek Demirer’in kızı Sevde ile hayatını birleştirdi. Çifti özel gününde, Önal, Demirer ailelerinin yanı sıra çok sayıda davetli ve ilçenin siyasi erkanı da yalnız bırakmadı.

Evlilik için karar alan ve mutluluğa adım adım ilerleyen çiftin nikahı akdini ise Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı gerçekleştirdi. Damat beyin şahitliğini Haldız Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız ve AK Parti Adapazarı Kazımpaşa İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, gelin hanımın şahitliğini ise Avukat Murat Akça, Memur İş Sendika Başkanı Sevindik Saral yaptı.

Çift heyecan içerisinde birbirlerine “Evet” diyerek sonsuz mutluluk için imzalarını attı. Gece boyunca tebrikleri de kabul eden çift, kendilerini yalnız bırakmayan herkese de teşekkür etti. Biz de evliler kervanına katılan Sevde ve Abdulsamet çiftimizi tebrik eder, çıktıkları bu yolda mutluluklar dileriz.