Yeniden Refah Partisi’nin seçim süreci boyunca sahanın en etkin partisi olduğunu, seçimler neticesinde de Karasu’da ikinci parti olduklarını söyleyen Karasu İlçe Başkanı Osman Önal, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemiz Karasu’da da seçmenin büyük kesimi Yeniden Refah Partisi’ni umut olarak görüyor. Genel ve yerel seçimde Karasu’da ciddi bir oy artışı yakaladık. Seçimler sonrasında Yeniden Refah Partisi, ilçede ana muhalefet partisi olma konumuna geldi. Biz de bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

UYUM İÇİNDEYİZ

Karasu Belediyesi Meclis Üyeleri ile de aralarında bir uyum sorunu olmadığını ifade eden Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Önal, “Seçimler sonrasında yedi belediye meclis üyemiz ile uyum içinde çalışıyoruz. Gerek görev bölümü gerekse gündem değerlendirmesi partimizde yapılan istişareler ile yapılmakta, tüm dava arkadaşlarımızın benimseyeceği kararlar alınmaktadır. Ne yönetimimizde ne de meclis üyelerimizde uyum manasında bir sıkıntı bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı.

MAKSATLI HABERLER

Yeniden Refah Partisi’nde bireysel beklenti olmadığını da sözlerine ekleyen Osman Önal, “Partimiz yerel seçim sürecinden de güçlenerek çıkmış, birlik ortamı daha da artmıştır. Partimizdeki birlik ortamını bozmaya yönelik olarak ‘Partide çatırdama mı var’ şeklindeki haberleri iyi niyetten uzak buluyoruz. Biz iyi niyetli eleştirileri dikkate alıyoruz ancak fitne çıkarmak dışında bir amaca hizmet etmeyen haberleri kulak ardı ediyoruz. Bu şekilde haberlerden medet uman arkadaşları da Allah’a havale ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Nevtan Angün