SPOR

Karasuspor’da transferler devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Karasuspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sezonun kapanmasının ardından transfer çalışmalarına başlayan sarı-kırmızı ekip, üç oyuncuyla daha sözleşme imzalayarak kadrosuna dahil etti.

Bölgesel Amatör Lig’de başarılı bir ikinci dönem geçirerek ligde kalan Karasuspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Sezonun bitmesinin ardından yeni sezon için hazırlıklarına hızla başlayan sarı-kırmızı ekip, geçtiğimiz hafta üç oyuncuyla daha sözleşme imzaladı.

İMZALAR ATILDI

Hız kaybetmeden iç ve dış transfere başlayan sarı-kırmızı ekip, geçtiğimiz sezon Karasuspor forması giyen Ozan Demiralay ile imzaları atarak renklerine bağladı. Yine geçtiğimiz sezon Niksar Belediyespor forması giyen ileri uç oyuncusu Furkan Bavuk, Kaynaşlıspor’dan kanat oyuncusu Burak Mete de imzalarını atarak Karasuspor kadrosuna dahil edildi. Başkan Hasan Özkan, iç ve dış transferlerde seçici davrandıklarının da altını çizdi.

BİRLİK OLMA ZAMANI

Başkan Özkan, “Karasuspor geçtiğimiz sezon düşmeyecek dedik. İnandık ve bu takım düşmedi. Şimdi Karasuspor için birlik olma zamanı. Bizim boşa harcayacak bir kuruşumuz dahi yok. Bunun için tam manası ile ihtiyacımız olan mevkilere, Karasu’ya yakışacak oyuncular alıyoruz. Elimizdeki oyuncularla da görüşmelerimiz sürüyor. Önümüzdeki dönem çok daha nitelikli ve başarılı bir ekip kurmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda bize destek olan, inanan, güvenen herkese de teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ramazan Marmara’nın haberi