SPOR

Karasuspor’da rakipler belli oldu

Bölgesel Amatör Lig’de maçlar başlıyor. 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 9.grupta mücadele edecek olan Karasuspor’un rakipleri belli oldu. Ligin ilk haftasında sarı-kırmızılı ekip, Bozüyük Vitraspor’u konuk edecek.

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 9.grupta mücadele edecek olan Karasuspor, Hendekspor, Ferizli 2011 Spor Kulübü ve Sapanca Gençlikspor’un rakipleri belli oldu. Ligin ilk haftasında Karasuspor Bozüyük Vitraspor’u ağırlayacak.

İLK MAÇ VİTRASPOR İLE

Karasuspor lige kendi sahasında oynayacağı Bozöyük Vitraspor maçı ile başlayacak. Sarı-kırmızılı ekip, ligin ikinci haftasında ise BAL’ın yeni ekiplerinden Ferizlispor ile karşılaşacak. Sakarya’yı bu yıl dört takımın temsil edeceği Bölgesel Amatör Lig’in ilk haftasında Hendekspor ile Sapanca Gençlikspor Sakarya derbisinde karşı karşıya gelecek. Ferizli 2011 Spor Kulübü ise deplasmanda Gebzespor’a konuk olacak.

STATÜ BELLİ OLDU

2024-2025 sezonu Bölgesel Amatör Lig statüsü belli oldu. Yeni statüye göre gruplarını 1.sırada tamamlayan takımlar şampiyon olarak 3.Lige yükselecek. Gruplarını 2.sırada tamamlayan 9 takım arasında oynanacak Play-Off ile 3.Lige yükselen takım belli olacak. Gruplarını 3.sırada tamamlayan 7 takım arasında en iyi üçüncü olan TFF 3.Lige yükselecek.

Ramazan Marmara’nın haberi