SPOR

Karasuspor umutları arttırdı

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Karasuspor, hafta sonu Altınova Belediyespor ile karşı karşıya geldi ve maçı 3-1 kazandı. Sarı-kırmızı ekip son 5 maçtır sahada fırtına gibi eserek seriye taktı toplamda 11 puan elde ederek ligde kalma umutlarını arttırdı.

Karasuspor Pazar günü Karasu Şehir Stadı’nda Altınova Belediyespor’u konuk etti. Son 5 maçtır rakiplerine fırsat vermeyen sarı-kırmızılı ekip, bu mücadeleden de 3-1’lik skorla ayrıldı ve hanesine 3 puanı yazdırdı.

İLK YARIDA İKİ GOL

Karşılaşmaya baskılı başlayan Karasuspor, taraftar desteğini de arkasına alarak rakibi kendi sahasına hapsetti. Karşılaşmanın henüz 15.dakikasında Ozan’ın düşürülmesi sonucu penaltı kazanan sarı-kırmızılı ekip, Ömer’in kullandığı bu vuruştan sonuç alamadı. Bu dakikadan sonra daha da hırslanan Karasuspor, 20.dakikada Yunus ile skoru 1-0’a getirdi. Bu golün santrasından topu kapan sarı-kırmızılılar 21.dakikada skoru 2-0’a getirdi. Karşılaşmamın 37.dakikasında konuk ekipten Muhammet, serbest vuruştan golü buldu ve ilk yarı 2-1 Karasuspor üstünlüğü ile tamamlandı.

ATAKLARINA ARA VERMEDİ

Maçın ikinci yarısına da etkili başlayan Karasuspor, hemen her dakika rakip kaleye hücum etti. Her pozisyonda topu ayağına alan sarı-kırmızılı ekip, bu yarıda neredeyse gol kaçırma rekoru kırdı. Tribünlerde maçı seyreden taraftarlar bir an olsun yerlerine oturmadı. Müsabakanın 66.dakikasında sahneye çıkan Ömer, penaltı kaçırmasının telafisini gerçekleştirdi ve sarı-kırmızılıları rahatlatan golü attı. Bu dakikadan sonra da ataklarına ara vermeyen Karasuspor, başka gol bulamadı ve müsabakadan 3-1 galip ayrıldı. Diğer iki Sakarya ekibi Hendekspor ile Arifiye Kalaycıspor’un 1-1 berabere kalması sonucunda Karasuspor, Hendek’e bir adım daha yaklaştı ve il ikinciliğini korudu. Karasuspor ile Kalaycı arasındaki puan farkı da 3’e çıkmış oldu.

Ramazan Marmara’nın haberi