SPOR

Karasuspor galibiyetle başladı

Bölgesel Amatör Lig müsabakaları başladı. Sezonun ilk maçına çıkan Karasuspor, Bilecik ekibi Bozüyük Vitraspor’u konuk etti. Seyircinin de yoğun ilgi gösterdiği maçta sarı-kırmızı ekip sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmasını bildi.

Bölgesel Amatör Küme 9.Grupta sezonun ilk maçına çıkan Karasuspor, kendi sahasında Bilecik ekibi Bozüyük Vitraspor’u konuk etti. Sarı-kırmızılı ekibin taraftarı da sahada takımını yalnız bırakmadı. Karasuspor ilk maçından 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.

İLK YARIDA İŞ BİTTİ

Antrenör Serdar Ergelen’in öğrencileri ilk yarının ortalarında bulduğu golle müsabakayı 1-0’lık skorla sonlandırdı. Maçın 22.dakikasında sağ kanattan Fikret’in ortasında arka direk dibinde topla buluşan Talha net bir vuruşla rakip fileleri havalandırdı. İlk yarı boyunca rakibine pozisyon vermeyen Karasu temsilcisi üstünlüğünü ikinci 45’e taşıdı.

HATASIZ OYUN

Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Karasuspor, hem skoru korudu hem de rakibinin açığını aradı. 52’de Bozüyük Vitra ceza sahasında Kaan’ın düşürülmesi ile penaltı bekleyen ev sahibi ekip hakem Yunus Emre Kobalas’ın pozisyonu es geçmesi ile net pozisyondan yararlanamadı. Kalan dakikalarda Vitraspor beraberlik için yüklense de savunmanın ve kalecinin hatasız oynaması Karasupor’un skoru korumasında etkili oldu. Sarı-kırmızılı ekip sezona, 1-0’lık galibiyet ve net üç iyi bir giriş yapmış oldu.

Karasuspor: 1 - Bozüyük Vitraspor: 0

Hakemler: Yunus Emre Kobalas, İsa Korkmaz, Mertcan Tezcan

Karasuspor: Emre, Fikret, Hüseyin, Ahmetcan Melih, İlyas (Şefik), Arda, Murat Kaan (Yunus), Talha, Burak (Adem), Ozan (Ömer Sina)

Teknik Sorumlu: Serdar Ergelen

Bozüyük Vitraspor: Semih, Yunus, Gökmen, Yasin, Kerem, Yücel (Orkun), Bedirhan (Doğukan), Eray, Eren, Hakan Demir, Hakan Aydemir (Batuhan)

Teknik Sorumlu: Mustafa Atalan

Gol: Dk.22 Talha (Karasuspor)