MAGAZİN

Karasu'nun dedikodu kazanı

CHP’Lİ BELEDİYEYİ ÖRNEK ALDI

AK Parti’den Karasu Belediye Başkanı seçilen İshak Sarı, geçtiğimiz günlerde “Beton taşıma ve güzergah izin belgesi” alınması zorunluluğu ile gündeme gelmişti. Belediye meclisiyle alınan bu karara ise müteahhitler de tepki göstermişti. Hatta Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’da Sarı’nın bu kararını doğru bulmadığını açıkladı. Hatta öyle ki Alemdar’la canlı yayında bir araya gele Gazeteci Zafer Tokuş, Sarı’nın CHP’li Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni örnek aldığını söyledi.

YENİDEN REFAH’TA ÇATIRDAMA MI VAR?

Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe yönetiminde ve partili bazı isimlerin seçim döneminden kalma partiye kırgın oldukları kamuoyu tarafından da biliniyor. Hatta yönetimde yer alan bazı isimlerin başka parti arayışında olduğu da son günlerde yavaş yavaş konuşulmaya başlandı. Bu söylemler ise “Yeniden Refah’ın yönetiminde çatırdamalar mı var?” sorusunu gündeme getirdi. 

ÇALIK GÖNDERME Mİ YAPTI?

AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu’nun hastane ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından Yeniden Refah Partisi Karasu Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Çalık cevap vermiş hatta Aksu’ya, “Ya görevinizi yapın ya da çekip gidin” çağrısında bulunmuştu. Çalık’ın bu cevabına ise AK Parti’nin en genç meclis üyesi Abdullah Şahin cevap verdi. Şahin’in basında yer alan açıklamasının ardından Çalık, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "Şahinler kafi gelmez, kartalları bekliyoruz” yazdı. Çalık’ın bu paylaşımı ise “Bir gönderme mi var” dedirtti.

ÇOK ŞÜKÜR BUNLARI DA GÖRDÜK

Hafta içi Karasu Sahili’nde bir kişi örümcek adam kostümü giyerek deniz kenarında dolaştı. Sahil kenarında denize giren ve güneşlenen vatandaşlar ise sıcak havada kostümle dolaşan kişiye bir anlam veremedi. Geçtiğimiz yıl da Karasu Sahil Park önünde örümcek adam kostümlü bir kişi dans gösterisinde bulunmuştu. Yine aynı hafta sahilde bir kişinin de kimseye aldırıp etmeden dedektörle arama yaptığı görüldü.