SPOR

Karasulu üç futbolcunun etkili performansı gruptan çıkmaya yetmedi

UEFA Regions Cup TFF Bölge Karmaları Türkiye Birincilliği Turnuvası’na Sakarya Bölge Karması olarak katılan ve turnuvada forma giyen Karasulu futbolcular Yalçın Yalazı, Kaan İskender ve Berkhan Kartal’ın etkili performansları gruptan çıkmaya yetmedi. Buna rağmen üç oyuncunun sahadaki etkili oyunu dikkat çekti.

Sakarya, Kocaeli ve Düzce bölgesindeki amatör takımların başarılı futbolcularından oluşan Sakarya karması takımı, 21 Mayıs’ta Samsun karmasına 4-1 mağlup olurken Sakarya karmasının tek golünü “Kral” lakaplı Yalçın Yalazı kaydetti.

23 Mayıs’ta Antalya karması ile oynanan maçta ise 1 gol, 1 asist ile oynayan Kral Yalçın Yalazı’nın etkili performansı kazanmaya yetmedi ve 2-2 beraberlikle biten maçın ardından Sakarya karması, turnuvaya veda etti.

Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon ve Van bölge karmalarının katıldığı turnuvanın şampiyonu Türkiye Amatör Milli Takımı olarak UEFA Regions Cup’ta ülkemizi temsil edecek.