EĞİTİM

Karasulu gaziler, İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrencilerle buluştu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Karasu İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleşen programda muharip gaziler, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere anılarını anlatan gaziler, vatan bütünlüğü ve sevgisine de dikkat çekti.

Kıbrıs Gazisi Şerif Engin, Haşim Sevinç ve Yusuf Tiryaki, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Karasu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrencilerle buluştu. Karasulu gaziler, Kıbrıs Barış Harekatı dönemindeki anılarını öğrencilerle paylaştı.

EN BÜYÜK ESER

Sohbet havasında geçen programda vatan bütünlüğü ve sevgisine değinildi. Karasulu gaziler anılarını anlatırken duygu dolu anlarda yaşadı. Karasu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Abdulsamed Odacıoğlu, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle, Bakanlığımızın ‘En Büyük Eser: 101.Yılında Cumhuriyet’ özdeyişi ışığında vatan ve kahramanlık buluşmaları kapsamında ilçemizde ikamet eden Kıbrıs gazilerimiz ile öğrencilerimiz bir araya geldi. Bu buluşmanın; nesiller arasındaki bağların güçlenmesi, vatan ve millet bilincinin yükselmesi ve toplumsal duyarlılığın artmasına vesile olmasını temenni ediyorum” sözlerini kullandı.