SPOR

Karasu’dan son hazırlık

Karasuspor, Bölgesel Amatör Lig öncesi son hazırlık maçını Serdivanspor ile oynadı. Karasuspor Antrenör Serdar Ergelen, tüm oyuncularını denediklerini, eksiklikleri gördüklerini ve lige hazır olduklarını vurguladı.

-

Bölgesel Amatör Lig öncesi son hazırlık maçında Serdivanspor’u konuk eden Karasuspor, tüm oyuncularını denedi. Karasuspor Antrenörü Serdar Ergelen, hazırlık maçlarında eksiklerini gördüklerini ve lige hazır olduklarını belirtti.

ERGELEN DİKKATLE TAKİP ETTİ

Karasuspor, son hazırlık maçında Süper Amatör Küme’nin iddialı ekipleri arasında yer alan Serdivanspor ile karşılaştı. Karasu Şehir Stadı’nda Çarşamba günü oynanan müsabaka Karasuspor’un son hazırlık maçı olması bakımından önem taşıyordu. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren tüm oyuncularını dikkatle takip eden sarı-kırmızılı takımın antrenörü Serdar Ergelen sık sık oyuna müdahale etti ve oyuncu değişikliklerinde bulundu.

EKSİKLİKLERİ TESPİT ETTİK

Antrenör Serdar Ergelen, stattaki bakım ve yenileme çalışmaları dolayısıyla sezona istedikleri gibi hazırlanamadıklarını, bu eksikliği de hazırlık maçları ile geride bırakmaya çalıştıklarını söyleyerek takımın lige hazır hale geldiğini belirtti. Karasuspor’un 0-1 mağlup ayrıldığı maçın ardından sezona ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ergelen, takımdaki eksikleri tespit ettiklerini ve imkanlar ölçüsünde en iyi hazırlık dönemini geride bıraktıklarını ifade etti.

BEKLENTİNİN FARKINDAYIZ

Ergelen, Karasuspor taraftarının beklentisinin farkında olduklarını da sözlerine ekledi. Hayalden uzak hedefler koyduklarını dile getiren Ergelen, “Öncelikli amacımız lige iyi bir başlangıç yapmak. Herkesin gönlünden geçen bizimde hedeflerimiz arasında. Karasuspor bu sezon özveri ile mücadele edecek oyunculardan kurulu bir ekip. Taraftarın desteği ile ligde mücadele edeceğiz” dedi.

Ramazan Marmara’nın haberi