Karasu’da Çarşamba günü İlköğretim Haftası kutlandı. Program sabah saatlerinde Karasu Kaymakamlığı önünde çelenk töreniyle başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan’ın Atatürk Anıtı’na çelengini sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

FSM’DE KUTLAMA PROGRAMI

İlköğretim Haftası kutlama programı ise çelenk töreninin ardından Karasu Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Karasu Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan ve ilçe protokolünün katıldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programda Okul Müdürü Mustafa Tetik konuşma yaptı. Tetik, “Bu hafta hepimiz yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz” sözleriyle konuşmaya başladı.

İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

Müdür Mustafa Tetik, “Biz Fatih Sultan Mehmet İlkokulu idaresi, öğretmenleri ve çalışanları olarak yarınımızın teminatı çocuklarımızın bu dönemlerini en iyi, en güvenli, en başarılı şekilde geçirmeleri ailesi ve milletimizin mutluluğu için özveride bulunabilecek kişiliğe sahip olmaları, adaleti, doğruluğu ve hoşgörüyü ilke edinmeleri için büyük çaba harcıyoruz. İnanıyorum ki veli-öğretmen ve öğrenci işbirliği ile sevgi, saygı ve dayanışma içerisinde bir yıl daha yaşayacağız. Bu süreçte bizi başarıya götürecektir. Yeni dönemin öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını ve tüm öğrencilerimizin başarılı bir yıl geçirmesini dilerim” dedi.

ŞİİR VE GÖSTERİLER

Tetik’in konuşmasının ardından program; öğrencilerin şiir ve gösteriyle devam etti. Dördüncü sınıf öğrencilerinden Ayşe Beyza Kurtipek ve Elif Karakaş programın sunuculuğunu üstlendi. 2-B sınıfı öğrencilerinden Feyza Aydoğan “Okul türküsü”, 4-F sınıfı öğrencilerinden Öykü Miray Korkmaz “Okulum” şiirini, 4-B sınıfı öğrencilerin Muhammed Emir Karataş “İlköğretim Haftası” şiirini seslendirirken 2-C sınıfı öğrencileri sahne gösterisini sergiledi. Programın sonunda ise ilçe protokolü birinci sınıf öğrencilerine kalem hediye etti.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

foto_galeri_700x89

Editör: Güler Çınasoğlu