KARASU

Karasu’da bayramlaşma programı düzenlendi

Kurban Bayramı’nın 2.günü Karasu’da halk bayramlaşması düzenlendi. Karasu Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı’nda yapılan bayramlaşma programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Karasu’da halk bayramlaşması Kurban Bayramı’nın ikinci günü Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı’nda yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa çocuklarda katıldı ve onlarda büyükleriyle bayramlaşarak bu coşkuya ortak oldu. Belediye Başkanı İshak Sarı, programa katılan çocuklara bayram harçlığı da dağıttı.

BİRLİĞİMİZ ARTSIN

Karasu Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan ve Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı programda kısa bir konuşma yaparak vatandaşların bayramını kutladı. Başkan Sarı, “Kurban Bayramı inşallah birlik ve beraberliğin artmasına, İslam coğrafyasında akıtılan kanların, zalimlerin zulmünün son bulmasına vesile olur. Bayramlar; buluşma, kavuşma küskünlüklerin bir kenara bırakılması anlamına gelir. Dileğimiz odur ki birliğimiz ve beraberliğimiz artarak devam etsin” dedi.

HASTALAR UNUTULMADI

Kaymakam Arslan ise, programa katılan vatandaşların nezdinde tüm Karasu halkının bayramını kutladı. Arslan, “Kurban Bayramı, hepimize huzur ve mutluluk getirsin” dedi. Program İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Karasu Devlet Hastanesi ziyaretleriyle devam etti. Emniyet Müdürlüğü’nde protokol üyelerini, Emniyet Müdür Yardımcısı Komiser Mahmud Kırım ve ekibi karşıladı. Karasu Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden ilçe protokolünü göreve yeni başlayan Op.Dr.Anıl Erdik karşıladı. Serviste yatan ve diyaliz ünitesinde tedavi gören hastaları ziyarette bulunan protokol üyeleri geçmiş olsun dileklerini de iletti.

Güler Çınasoğlu’nun haberi