Karasu Öğrenci Yurdu Müdür Vekili Kemal Ataç, yurtta bir sorun olmadığını, hazırlıkların tamamladığını belirtti. Ataç, “Bu yıl Kaynarca ilçemizden de yurdumuza öğrenci alacağız. Tüm heyecanımızla öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.

KAYNARCA’DA GELECEK

Ataç, “İlçemizi tercih eden öğrenciler aileleri ile birlikte yurdumuzu ziyaret ederek bilgiler aldı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da hiçbir öğrencimizi mağdur etmeyeceğiz” dedi. Kız ve erkek olacak şekilde iki bloğun olduğunu söyleyen Ataç, “Kocaali ve Ferizli’den yurdumuza gelen öğrenciler vardı. Bu yıl buna ek olarak Kaynarca ilçesinden de öğrenci alacağız. Erkek yurdumuzda doluluk oranımız misafir öğrenciler ile birlikte doluyor. Kız yurdumuzda ise Kaynarca, Ferizli ve misafir öğrencilerimiz ile birlikte dolmuş olacak” ifadelerini kullandı.

AKTİVİTELER DEVAM EDECEK

“Hiçbir öğrencimiz açıkta kalmayacak” diyen Ataç, “Yurt çıkmayan öğrencilerimizi otellere, pansiyonlara ve misafirhanelere yerleştireceğiz. Bugüne kadar hiçbir öğrencimizi mağdur etmedik etmeyeceğiz de” dedi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere yer vereceklerini belirten Ataç, “Öğrencilerimizin boş zamanlarını değerlendirebileceği birçok alanda aktivitelerimiz olacak. Gençlerimize önce ilçemizin güzelliklerini tanıtacağımız geziler yapacağız, ardından ise farklı farklı yerlere birçok gezi düzenleyeceğiz” dedi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

D J I 0908

D J I 0916

I M G 8202

Whats App Görsel 2024 09 13 Saat 12.16.01 6Ab72564

Whats App Görsel 2024 09 13 Saat 12.16.02 6Dd3E9Be

Editör: Güler Çınasoğlu