SPOR

Karasu Güvenspor'un yeni Başkanı Murat Çiftçi

10 yıldan bu yana Karasu Güvenspor’da başkanlık görevini yürüten (Lango) Hasan Sayılı, sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldı. Sayılı’nın istifasının ardından Güvenspor kongreye giderek yeni başkanını belirledi. Yapılan kongrede yeni Başkan Murat Çiftçi oldu.

Sakarya Amatör Küme'nin başarılı kulüplerinden Karasu Güvenspor'da sağlık sorunları nedeniyle görevi başkanlık görevini bırakan (Lango) Hasan Sayılı'nın ardından köy konağında yapılan kongrede Murat Çiftçi başkan seçildi. Lango ve Çiftçi, halef selef olarak yeni yönetim ile birlik beraberlik fotoğrafı çektirdi.

(Lango) Hasan Sayılı, “Güvenspor bizim hayallerimizin takımı. Ben hayatta olduğum sürece Güvenspor'a olan desteğim ve katkım devam edecektir. Yeni yönetime başarılar diliyorum. Hep birlikte nice zaferlere” dedi. Yeni Başkan Murat Çiftçi ise, “Köyümüzün marka değeri olan Karasu Güvenspor'a taze kan olmak için görevi devraldık. Kulübü başarılı bir şekilde temsil ederek devamlılığı sağlamak ve bizden sonraki genç nesillere devretmek en büyük arzumuzdur” sözlerini kullandı.