SPOR

Karapınar’ın mücadelesi galibiyete yetmedi

1.Amatör Küme takımlarından Karapınarspor, Erenler Sentetik Saha’da Kışlaçay ile karşı karşıya geldi. 2-2 biten maçta Karapınarspor, ilk puanını almış olsa da galibiyeti yakalayamadı.

Karapınarspor, Erenler Sentetik Saha’da Kışlaçay ile karşılaştı. Kuzey temsilcisi, son dakikada yediği golle 2-2’lik beraberliğe razı oldu.

GOLE ENGEL OLAMADI

1967 Karapınarspor, maça tutuk başladı. Rakibinin 20.dakikasında gelen golüne engel olamayan Kuzey Temsilcisi, bu dakikadan sonra kendine gelse de bir türlü aradığı golü bulamadı. İlk yarının sonlarına doğru rakibi üstündeki baskıyı artıran kırmızı-siyahlı ekip, aradığı golü bir türlü bulamayınca soyunma odasına 1-0 mağlup olarak gitmek zorunda kaldı.

GALİBİYETİ KAÇIRDI

İkinci yarıya istekli başlayan Karapınarspor, 50.dakikada Fatih Çolak’ın yaptığı ortaya düzgün bir kafa vuran Ömer Faruk ile skoru eşitledi. Bu dakikadan sonra kendine güveni gelen Karapınar, kazanılan penaltıyı 61.dakikada gole çeviren Ömer Faruk ile skoru 1-2’ye getirdi. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken, 89.dakikada savunmamızı gafil avlayan Kışlaçay, skoru eşitledi ve maç 2-2 sona erdi. Karapınarspor, ligin ilk maçında ilk puanını almış olsa da galibiyeti kaçırdı.

Ramazan Marmara'nın haberi