SPOR

Karapınar’da 10 yeni isim

Karapınarspor 2.Amatör Küme hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. 2. Amatör Küme’de geçen sezon liglere katılan ve Play-Off sonucu 1. Amatör Küme şansını yitiren Karapınarspor, yeni sezon için kadrosuna 10 yeni ismi kattı.

Karapınarspor 2.Amatör Küme hazırlıklarına devam ediyor. Sezona iddialı bir şekilde hazırlanan kırmızı-siyahlı ekip, takımda da köklü değişimlere imza attı. Karapınarspor kadrosuna 10 yeni isim daha kattı ve lig öncesinde kadrosunu baştan aşağı yenilemiş oldu.

Antrenör Fikri Şenel yaptığı açıklamada bu sezon şampiyonluk yaşamak istediklerinin altını çizdi. Geçen sezon Play-Off müsabakaları sonucunda şampiyonluğu kaçırdıklarını, bu sezon benzer durumu yaşamak istemediklerini söyleyen Şenel, “Oldukça iyi oyuncularımız vardı. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte ekibimiz çok daha güçlü hale geldi. Bu sezon 2.Amatör Küme’de şampiyonluk hedefliyoruz. Elbette rakiplerimizin durumu da önemli ancak bizim çok iyi bir ekip kurduğumuzu söylemek mümkün” ifadelerini kullandı.

Ramazan Marmara’nın haberi