SPOR

Kafkaslar evinde galip

Süper Amatör Küme temsilcilerinden Aziziyespor, Kaynarcaspor’u kendi evinde konuk etti. Kafkaslar, maçı 2-0 alarak rakibini evine eli boş gönderdi.

Karasu Aziziyespor, bu hafta kendi evinde Kaynarcaspor’u ağırladı. Önceki hafta ligin ilk maçında ilk puanını alan Kafkaslar, kendi evindeki ilk maçında da ilk galibiyetini almış olarak üç puanı hanesine yazdırdı.

TEMKİNLİ BAŞLADI

Ligin ikinci haftasında ilk kez kendi seyircisi önünde maça çıkan Aziziyespor, Kaynarca karşısında maça temkinli başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren oyun kontrolünü ele alan sarı-lacivertliler sahada adım atılmadık yer bırakmadı. Maçın henüz 19.dakikasında Sinan Gündüz ile skoru 1-0’a getirdi. İlk yarının geri kalan dakikalarında yakaladığı pozisyonlardan yararlanamayan Kafkaslar soyunma odasına 1-0’lık skorla gitti.

ÜÇ PUANI VERMEDİ

İkinci yarıya da istekli başlayan Kafkaslar, sahada Kaynarca’ya boş alan bırakmadı ve pozisyon vermedi. Orta alan mücadelesi şeklinde istediği oyunu sergileyen Kafkaslar, zaman zaman rakibin üstüne gitse de savunma güvenliğinden ödün vermedi. Müsabakanın 89.dakikasında kullanılan köşe vuruşunda topu takip eden Recep, düzgün bir kafa vuruşu ile ağları ikinci kez havalandırdı ve ev sahibi Karasu Aziziyespor’u 2-0 öne geçirdi. Müsabaka bu skorla tamamlanırken, Kafkaslar kendi seyircisi önünde üç puanla da tanışmış oldu.


Ramazan Marmara'nın haberi