ASAYİŞ

Jandarma hırsıza böyle suçüstü yaptı

Sakarya’nın Karasu ilçesinde girdiği evi soyan hırsız, aynı eve tekrar girince Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince suçüstü yakalandı. Jandarma ekipleri hırsızı, evin yatak odasındaki dolabın içinde kıskıvrak yakaladı.

-

KARASU JANDARMASI, HIRSIZI BÖYLE YAKALADI (izle):

...

Olay, Karasu’nun Limandere Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sahibi yurtdışında olan iki katlı yazlık binaya gece saatlerinden pencereden giren ve çeşitli suçlardan adli sicil kaydı bulunan Ç.K isimli şahıs, evden çok sayıda eşya ve gıda maddesi çaldı.

Şahsın, çaldığı eşyaları Sakarya il merkezinde satarak elde ettiği parayla uyuşturucu ve uyarıcı madde aldığı tespit edildi. Ç.K, olaydan 6 gün sonra saat 17:40 sıralarında Limandere Mahallesi’ndeki aynı eve bir kez daha girdi.

Kalan eşyaları da çalmak istediği belirlenen Ç.K, Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri’nin devriyesi sırasındaki dikkati sonucu girdiği evde suçüstü yakalandı. Ekipler şahsı, evin yatak odasındaki gardırobun içerisinde yakalayarak kelepçeledi ve gözaltına aldı.

Şahsın üzerinden 20 gram Bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Gözaltın alınarak Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen Ç.K, yapılan işlemlerin ardından adli makamlara teslim edildi.