Karasu Devlet Hastanesi’ne geçtiğimiz aylarda yapılan doktor atamalarının ardından iki kadın hastalıkları ve doğum uzmanı göreve başladı. Op.Dr.Vildan Kılıç ve Op.Dr.Emre Ağdemir, hastanede hasta kabulüne de başladı.

HASTA KABULÜNE BAŞLANDI

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Araştırma görevlisi olarak görevli iken Karasu Devlet Hastanesi’ne atanan Op.Dr.Vildan Kılıç’ın, Salı günleri ameliyat diğer günlerde ise poliklinik hizmeti vereceği öğrenildi. Harakani Devlet Hastanesi’nden Karasu’ya atanan Op.Dr.Emre Ağdemir ise Perşembe günleri ameliyat, diğer günlerde ise poliklinik hizmeti verecek. Doktorlara randevu ise Alo 182 Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nden ya da www.mhrs.gov.tr internet adresi üzerinden randevu alınabilecek.

HAYIRLI OLSUN

Hastane Başhekimi Op.Dr.Anıl Erdik, yapılan atamaların ardından ise açıklama yaparak, ilçe ve bölge halkına iyi bir sağlık hizmeti vermek için çalıştıklarını dile getirdik. Erdik, hastane bünyesine katılan yeni hekimlerle daha da güçleneceklerinin altını da çizdi. Başhekim Erdik, “Görevlerine başlayan hekimlerimize hayırlı olsun dileklerimizde bulunuyoruz” ifadelerini de kullandı.


Karasu Devlet Hastanesi Iki Doktor Ataması Daha F3Karasu Devlet Hastanesi Iki Doktor Ataması Daha F1

Karasu Devlet Hastanesi Iki Doktor Ataması Daha F2

Editör: Güler Çınasoğlu